Başkan Özgökçen: Büyük ve Güçlü bir aileyiz

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, deprem sonrasında hayata geçirdikleri projeler hakkında Konya'nın Sesi gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, deprem sonrasında hayata geçirdikleri projeler hakkında Konya'nın Sesi gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

Biz, büyük ve güçlü bir aileyiz diyen Başkan Özgökçen; "Zorluklarda, felaketlerde birbirine daha da çok kenetlenen bir camiayız. El ele verdikçe birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağız" dedi.


Türkiye, tarihinin en büyük felaketleriyle karşı karşıyadır diyen Başkan Özgökçen; "Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem; başta Hatay, Gaziantep, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye ve Kilis olmak üzere birçok şehrimizde can kayıplarına ve tarifsiz acılara sebep olmuştur. Ülkemiz, maalesef tarihinin en büyük felaketlerinden biri ile karşı karşıyadır.
Milletçe çok üzgünüz ve yastayız. Ancak geçmişimiz bize göstermektedir ki; milletimiz en zorlu şartları bile sarsılmaz metaneti ve dayanışma ruhu ile aşmayı bilmiştir. Gün yeniden birlik olma, tek yürek olarak hareket etme, birbirimize dünden daha fazla güç verme günüdür. İnşallah yaşadığımız bu felaketi; yardımlaşarak, zorda olana destek vererek atlatacağız" dedi.



İlk andan duyarlılığımızı gösterdik

Konyaspor olarak yaptıkları işlerden bahseden Özgökçen; "Konyaspor Kulübü olarak elimizden gelen her şeyi depremzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir dönemdeyiz. El ele verip bunun altından inanıyorum ki kalkacağız. Söz konusu vatan ve millet olduğunda spor kulüpleri ne yapabileceklerini çok iyi biliyorlar. Konyaspor Kulübü de ilk andan itibaren duyarlılığını göstererek yardım kampanyasına katıldı. Tabi bu süreçte depremin olduğu ilk andan itibaren, Konya Store mağazamız ve depolarındaki bütün kışlık ürünler Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bölgeye göndererek ilk yardımımızı gerçekleştirmiş olduk. İkinci yardımımızı ise taraftarlarımız ile birlikte el ele verip en kısa sürede göndereceğiz" açıklamalarını yaptı.



Toplamda 40 loca ile hizmet veriliyor

Konyaspor Köyü ve locaların depremzedelere açılmasını da değerlendiren ÖGökçen; "Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ve hayırseverlerimizin işbirliği ile 100 adet konteyner evimizi, deprem bölgesine gönderdik. O bölgede ‘KONYASPOR KÖYÜ’ kuracağız. Yetkililerin göstereceği yerde oluşacak kent, depremzede kardeşlerimize hizmet edecek. Bununla beraber vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere 20 aileden oluşan 60 vatandaşımızı Konya MEDAŞ Büyükşehir Stadımızın localarında konuk ediyoruz. AFAD ile görüşmeler gerçekleştirdik. Akabinde olumlu dönüş alarak stadyumumuzdaki 20 locayı hazır hale getirdik ve misafirlerimizin hizmetine sunduk. Ben loca sahiplerimize de ayriyeten teşekkür ediyorum. Bu zor günde depremzede kardeşlerimize destek oldular" şeklinde konuştu.



Büyük ve güçlü bir aileyiz

Birlik ve beraberlik mesajı veren Özgökçen; "Biz; büyük ve güçlü bir aileyiz. Zorluklarda, felaketlerde birbirine daha da çok kenetlenen bir camiayız. El ele verdikçe birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağız. Tekrardan hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Ailelerine Allah sabır versin. Konyaspor olarak bu yaraları sarmak için her şeyi yapacağız. Milletimize geçmiş olsun diyorum" dedi. HALİL YILMAZER

ÖZEL HABERDİR, İZİNSİZ KULLANILAMAZ!

Konyaspor Haberleri