Başkan Ömer Korkmaz'dan Konya'ya çağrı: Başka Konyaspor yok!

Süper Lig'de zor dönemler geçiren Tümosan Konyaspor'da zorlu Hatayspor maçı için büyük bir kenetlenme oluşmuş durumda.

Süper Lig'de zor dönemler geçiren Tümosan Konyaspor'da zorlu Hatayspor maçı için büyük bir kenetlenme oluşmuş durumda.

Yönetim Kurulu üyeleri her gün Kayacık'a gidiyor ve hem oyuncu grubu hem de teknik ekip ile görüşmeler yapıyor. Takımı zorlu Hatayspor maçına hazırlayan Ömer Korkmaz ve beraberindeki yöneticiler taraftarı tribüne getirmek içinde büyük çaba sarf ediyor.

Yönetim, Konyalı iş adamlarının da içinde bulunduğu şehrin önde gelenlerine bilet sponsoru olmaları için görüşmeler yapıyor.

MKE Ankaragücü maçında meyvelerini veren sistem Hatayspor maçında da aynı şekilde sürüyor. Kalan iç saha maçlarında da devam etmesi bekleniyor.

Öte yandan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, kulübün sosyal medya hesaplarından bir video ile yeşil-beyazlı taraftarlara seslendi. Korkmaz açıklamasında; "Büyük Konyaspor taraftarı, cumartesi akşamı şehrimiz adına hayati bir maça çıkacağız. Şüphesiz sizin tutkulu gücünüze ihtiyacımız var. Sizlerin desteği her zamankinden daha fazla önem taşıyor. Hatayspor maçına tribünleri doldurup, son düdüğe kadar baskımızı hissettirmeliyiz. İnanıyorum ki bu cendereden birlikte çıkacağız. Konyaspor’umuzu hak ettiği yere hep beraber getireceğiz. Şimdi kenetlenme zamanı. Unutmayalım, başka Konyaspor yok" dedi.

24 Şubat Cumartesi günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 19'da başlayacak.

Kritik maç öncesinde Hatayspor 29 puanla 14. sırada yer alırken Konyaspor ise 25 puanla 19. sırada yer alıyor.

Konyaspor Haberleri