Başkan Ömer Korkmaz küslük bitecek demişti! Konyaspor'da tribün liderleri yan yana geldi!

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Nalçacılılar Tribün Lideri İbrahim Apalı ve Nalçacı Grubu Tribün Lideri Ertan Soğancı ile bir araya geldi.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Nalçacılılar Tribün Lideri İbrahim Apalı ve Nalçacı Grubu Tribün Lideri Ertan Soğancı ile bir araya geldi.

İki lideri de kulüp binasında konuk eden Başkan Korkmaz 'Aile olma vakti' diyerek iki tribünün bir ve beraber hareket etmesini istedi.

Konyaspor'dan yapılan açıklamada; "Başkanımız Ömer Korkmaz, Nalçacılılar Tribün Lideri İbrahim Apalı ve Nalçacı Grubu Tribün Lideri Ertan Soğancı ile kulübümüzde bir araya geldi. Samimi ortamda geçen görüşmede, Konyaspor’umuzun geleceği adına birlik ve beraberlik ruhuyla hareket edilmesi ve her daim Konyaspor’umuzun yanında olmamız gerektiği vurgulandı. Yıllarını Konyaspor’a vermiş tribün liderlerimiz ise birlik ve beraberlik düşüncesiyle hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi" denildi.

Başkan Ömer Korkmaz, adaylığını açıkladığı toplantıda birlik ve beraberlik adına önemli mesajlar vermişti.

Korkmaz, küslükler bitecek demişti!

Korkmaz, o toplantıda yaptığı konuşmada; Gerçekten temel amacımız öncelikle Konyaspor’u bu mevcut durumdan çıkartmak. Ateşten Gömlek diye tabir edilen bir süreç var. Biz her ne kadar o şekilde görmesek de mücadelemiz bu yönde devam edecek. Herkesin dualarına, desteğine ihtiyacımız var. Son dönemde en çok duyduğumuz mevzu küskünlük ve dargınlıklar. Taraftarın, Konyalıların takımdan bir şekilde uzaklaştığı, aslında nedenlerini tam olarak bilmediğimiz ama böyle bir atmosfer var. Yönetimlere, pandemiye kadar bağladığımız süreçler oldu. Bende tribünlerden gelen bir kişiyim. Bazı mevzular var bunların hepsini anlayarak, düzenleyerek he birlikte yola çıkacağız. Konyaspor’a kızabiliriz ama küsemeyiz aslında. Hep birlikte Konyaspor’u yeniden ayağa kaldıracağız. Camianın desteği olmadan bunun olmayacağının farkındayız. Basını, taraftarı ve camiasıyla hep birlikte destek olacağımız bir dönemdeyiz" demişti.

Konyaspor Haberleri