Başkan Ömer Korkmaz, Konyalı iş insanlarından destek isteğini yineledi!

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Konyalı iş insanlarından ve Konya'daki bürokratlardan destek isteğini yineledi.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Konyalı iş insanlarından ve Konya'daki bürokratlardan destek isteğini yineledi.

'Konyaspor'un içinde bulunduğu mali durum için destekler yetersiz'

Konya’daki iş adamlarından ve siyasilerden henüz bekledikleri destekleri alamadıklarını belirten Korkmaz; “Ahmet Şan başkanımız sağ olsun bize destek oluyor. Bunun yanında Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay destek oluyor, daha da fazla destek olmak için uğraş veriyor. Bunlar Konyaspor'un içinde bulunduğu mali durum için yetersiz" dedi.

'Fedakarlıklar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'

Yönetim olarak elimizden gelenin bir fazlasını yapmaya çalışıyoruz diyen Başkan Korkmaz; "Önceliğimiz takımı sağlıklı noktaya getirmek. Çözebileceğimiz sorunları geride bırakabiliriz ama çözemeyeceğimiz futbol anlamında skor anlamındaki sorunları öncelikle hallederek rahatlamak istiyoruz. Bu noktada yapılacak fedakârlıkları yönetim yaptı, yapmaya da devam edecek" ifadelerini kullandı.

'Yapılacak tek şey oyuncu grubuna ücretlerini düzeli şekilde ödeyebilmek'

Destek isteğini yineleyen Başkan Ömer Korkmaz; "Bütün büyüklerimizden bu desteği istiyorum. Buna gerçekten ihtiyacımız var. Artık transfer sezonu kapandı yapılacak tek şey oyuncu grubuna ücretlerini düzeli şekilde ödeyebilmek ve kulübün sürdürülebilirliğini sağlamak. Sağ olsunlar herkes elinden geleni yapmaya çalışıyoruz. Belki imkânlar müsait değildir, müsait olunca yapacaklarıdır diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

"Ömer Korkmaz'ın açıklamaları haber ajanslarına yapılan açıklama değil maç sonunda stadyumda bulunan Konya'nın Sesi muhabirine yapılan açıklamalardır. Kaynak göstermeden veya izin alınmadan kullanılamaz!"

Konyaspor Haberleri