Başkan Baharoğlu: Bayburt maçı bizim için final, kazanmak adına sahada olacağız!

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Osman Baharoğlu, hafta sonu oynayacakları zorlu Bayburt Özel İdare Spor maçı hakkında özel açıklamalarda bulundu.

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Osman Baharoğlu, hafta sonu oynayacakları zorlu Bayburt Özel İdare Spor maçı hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Baharoğlu yaptığı açıklamada; "Bir önceki haftayı BAY olarak maç yapmadan geçtik ve oldukça iyi bir hazırlık dönemi oldu bizim için. Hafta sonu iç sahada oynayacağımız Bayburt maçı adeta bir finalden farksız. Kümede kalma noktasında doğrudan rakibimiz ile oynayacağız. Oyuncu ve teknik ekibimizin bu sezonki tüm alacakları ödendi. Borcumuz yok. Bu maçı kazanmamak için hiçbir neden yok. Zor bir maç bizi bekliyor. Kazanıp yeniden tehlikeli bölgeden çıkmak istiyoruz" dedi.

'Tüm hemşerilerimizi maça bekliyorum'

Konyalı taraftarları maça davet eden Başkan Baharoğlu; "Bu hafta milli aradayız ve A Takımımızın maçı yok. 24 Mart Pazar günü saat 14'te Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu'nda oynayacağımız kritik maça tüm hemşerilerimizi bekliyorum. Bizler maddi açıdan elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Tek eksiğimiz destek. Sezonun ikinci yarısında taraftarlarımız destek olmak için geldiler, yeniden kendilerini tribünde görmek istiyoruz. Bu maçı hep birlikte kazanalım" ifadelerini kullandı.

Konyaspor yönetimi maçtaki yerini alacak

Konyaspor Yönetiminin maçtaki yerini alacağını ifade eden Baharoğlu; Başkanımız Ömer Korkmaz bizler göreve geldiğimiz günden bu yana desteğini gösterdi. Onunla beraber tüm yönetim kurulu üyelerimizde bize destek oldu. Konya'da bulunan tüm kulüp yöneticilerimiz maçtaki yerini alacak. 1922 Konyaspor, Konyaspor'dan sonra Konya'nın ikinci profesyonel takımı. Camiamız bu takımın öneminin ve değerinin farkında. Umuyorum kalan 5 maçta istediğimiz sonuçları alacak ve ligde yolumuza devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. ÖZEL HABER - HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri