Aziz Yıldırım, Ali Koç'u eleştirdi! 5 yıl önceki Konyaspor maçını hatırlattı!

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'u eleştirdi! Yıldırım, 5 yıl önceki süreçten bahsederek Konyaspor maçı ile olayların başladığını anlattı.

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'u eleştirdi! Yıldırım, 5 yıl önceki süreçten bahsederek Konyaspor maçı ile olayların başladığını anlattı.

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'a seslendi. Yıldırım, Koç ve yönetiminin başarısızlıkları sahiplenerek, güven oyu alabilme adına olağanüstü genel kurula gitmesi gerektiğini dile getirdi.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde: "Bilmenizi isterim ki görev yaptığımız dönemlerde, camiamızın böylesine ağır travmalar yaşadığı günlerin sonrasında, olağanüstü genel kurula yönelik ya da olası adaylık ile ilgili bir açıklama yapmak aklımızın ucundan dahi geçmemiştir. Geçtiğimiz sezonun sonunda bu büyük travmayı camiamıza yaşatan Ali Koç ve yönetim kurulu arkadaşlarıyken, hiç sorumlulukları yokmuşçasına yapmış oldukları "Aday çıkarsa genel kurula gideriz" açıklaması, beş yıllık dönemlerinin adeta bir özeti olmuştur. Üstten bakan, kendinde hiç hata görmeyen, başarısızlığı sahiplenmeyen, hayali düşmanlar arayan bir bakış" dedi.

Aziz Yıldırım: Konya maçımıza dakikalar kala...

2017-2018 sezonun son maçı olan Fenerbahçe-Konyaspor maçına değinen Aziz Yıldırım o maçın milat olduğunu aktardı. Yıldırım; "Kulübümüzün geleneklerinde, olağan genel kurula bir yıldan daha uzun bir süre varken, kulübü, seçim sathi mahalline sokma gibi bir gelenek 2018 yılına kadar olmamıştır. 2018 yılında yapılan genel kuruldan bir buçuk yıl önce, bir Konya maçımıza dakikalar kala, kulübümüzü seçim sathi mahalline sokmak, "forma - kombine almayın, maça gitmeyin" şeklinde propagandalara ön ayak olmak, çanak tutmak, bu şekilde camianın bölünmesine sebebiyet vermek Ali Koç ve yönetiminin bu kulübün içine sokmuş olduğu bir virüstür" dedi.

Neler yaşanmıştı?

Karşılaşmada; Fenerbahçe taraftarı yönetime tepki göstermişti. Müsabakanın ardından sarı-lacivertli taraftarlar yönetime tepki göstermişti. Aziz Yıldırım ve yönetimi istifaya davet eden tribünler Ali Koç lehine ise tezahüratlarda bulunmuştu. Karşılaşmayı Fenerbahçe 3-2 kazanmıştı.

Konyaspor Haberleri