AYOS Konyaspor, son maçlarına hazırlanıyor!

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 28. hafta Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.

Ligde 7 galibiyetle son sırada olan ve son 13 lig maçında sadece bir kez kazanabilen yeşil-beyazlı ekip, 92-77 kaybedilen Büyükçekmece maçının ardından iki gün izin yaptı. Morallerin kötü olduğu Dev Kartallar, 28. haftada 6 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı mesaisine başladı. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda koç Can Sevim yönetiminde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Morgan oynamayacak

Öte yandan Amerikalı uzun Jordan Morgan'ın kalan süreçte sakatlık sürecinden ötürü forma giymesinin çok zor olduğu öğrenildi. Ayrıca takımda yaşanan maaş sıkıntısından ötürü bazı oyuncuların alacaklarının ödenmesi adına resmi işlem başlatabileceği de gelen bilgiler arasında. Dev Kartallar’da basketbolcuların iki aylık maaş alacağı bulunduğu ifade ediliyor.

Beşiktaş mı ? Gaziantep Basket mi?

Öte yandan AYOS Konyaspor’un haricinde küme düşecek diğer takımın kim olacağı merakla bekleniyor. Beşiktaş ile Gaziantep Basketbol’dan biri daha lige veda edecek. 8 galibiyette yer alan Beşiktaş, üst üste iki maçı kaybederek düşme hattına girdi. Siyah-beyazlı ekip, 7 Mayıs Pazar günü Beşiktaş’ı konuk edecek. 9 galibiyette yer alan Gaziantep Basketbol ise 5 Mayıs Cuma günü evinde Anadolu Efes ile karşılaşacak. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri