AYOS Konyaspor Basketbol 'un maç takvimi açıklandı

Ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinden dolayı basketbol maçlarına ara verilmişti. TBF deprem sonrası yeni fikstürü yayınladı.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinden dolayı basketbol maçlarına ara verilmişti. TBF deprem sonrası yeni fikstürü yayınladı.

AYOS Konyaspor'un 19. haftadaki Gaziantep Basket ve 20.haftadaki Türk Telekom ile oynayacağı maçların programı belli oldu.

Yeşil-beyazlılar 19.hafta karşılaşmasında depremin vurduğu kentlerden olan Gaziantep temsilcisi Gaziantep Basket'e konuk olacak. Kırmızı-siyahlılar ligden çekilmek istememişti ve maçlarını oynamaya devam edeceğini federasyona bildirmişti. Antep temsilcisi bu süreçte maçlarını Gaziantep't değil İstanbul'da oynayacak.

4 Mart Cumartesi günü İstanbul Cömert Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 13'te başlayacak.

Konyaspor Basketbol 20.hafta da ise evinde Ankara temsilcisi Türk Telekom'u konuk edecek. 10 Mart Cuma günü Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 19'da başlayacak.

Fikstürün geri kalan kısmı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’inde bu sezon 18 karşılaşmaya çıktı. 6 galibiyet alan yeşil-beyazlılar 12 mağlubiyet yaşadı. Konyaspor Basketbol 24 puan ve -62 averaj ile 14.sırada bulunuyor.

Konyaspor Haberleri