Aradan Önceki Son Çıkış

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasında Pazar günü oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarında sona yaklaştı. Anadolu Kartalı bugün ve yarın son çalışmalarına yaparak karşılaşmanın hazırlıklarına noktayı koyacak.

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasında Pazar günü oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarında sona yaklaştı. Anadolu Kartalı bugün ve yarın son çalışmalarına yaparak karşılaşmanın hazırlıklarına noktayı koyacak.

Hedef puanı 24 yapmak

Arabam.com Konyaspor Dünya Kupası arasından önceki son lig maçında Pazar günü saat 17.00’da Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Anadolu Kartalı Dünya Kupası arasından önce kazanıp hem kötü seriyi bitirmeyi hem de ligin üst sıralarına tekrar tırmanmayı hedefliyor. Kayseri maçının hazırlıklarına devam eden Konyaspor dün günü tek antrenmanla geçirdi. Bugün Konya’daki son antrenmanını yapacak olan Anadolu Kartalı otobüsle Kayseri’ye geçecek. Son antrenmanı Kayseri’de yapacak olan yeşil-beyazlılar maç saatini beklemeye başlayacak. Kayseri karşısında kazanmayı hedefleyen yeşil-beyazlılar puanını 24 yapmayı hedefliyor.

Eksikler can sıkıyor

Konyaspor'da Kayseri maçı öncesinde eksikler oldukça can sıkıyor. Geçtiğimiz günlerde sakatlanan ve Trabzonspor maçında yerini alamayan Endri Çekici, Kayserispor maçında da takımını yalnız bırakacak. Trabzonspor maçı öncesinde sakatlanarak kadrodan çıkartılan Muhammet Demir’inde bu karşılaşmada oynaması zor gözüküyor. Zorlu deplasmanda stoper Adil Demirbağ ve forvet Uche İkpeazu'da cezalı oldukları için takımdaki yerlerini alamayacaklar. Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ahmet Oğuz ise İlhan Palut’un görev vermesi halinde maçta görev alabilecek.

Kamp yapacak

Arabam.com Konyaspor, Kayseri maçının ardından ufak bir izne ayrılacak. Ardından Konya’da toplanacak olan Anadolu Kartalı buradaki ilk etap çalışmalarını tamamladıktan sonra kampa gidecek. Gerçekleştireceği kampta hazırlık maçı oynamayı planlayan yeşil-beyazlılarda resmi maçlarda forma şansı bulamayan oyuncular hazırlık karşılaşmalarında kendini göstermeye çalışacak.

Kayseri seriye bağladı

Ligde 40 güne yakın zamandır galibiyete ulaşamayan Konyaspor, ligin 14.haftasında zor bir deplasmana çıkacak. Sezon başında Çağdaş Atan’ı göreve getirerek yeni bir yapılanmaya giren Yukatel Kayserispor, son dönemde ligin en formda takımlarından biri. Bu sezon evinde yalnızca Trabzonspor’a mağlup olan komşu takım son oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik ederek yenilgi yüzü görmedi. 13 maç sonunda +6 averaj ile 23 puana ulaşan sarı-kırmızılılar haftayı Konyaspor’un 2 puan üzerinde 5.sırada noktaladı.

Konyaspor Haberleri