Ankaragücü''nde Cephas, Konyaspor maçı için oldukça iddialı!

MKE Ankaragücü'nün bu sezon kadrosuna kattığı Jamaikalı futbolcu Renaldo Cephas, Konyaspor karşılaşması için oldukça emin konuştu.

Konyaspor maçı için iddialı konuşan Renaldo Cephas, "Kendi evimizde galibiyete gerçekten ihtiyacımız var, taraftarlarımızın da kazanacağımızdan şüphesi olmasın o galibiyeti taraftarlarımızın önünde almak için elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz." diye konuştu.

Hedefim Avrupa'nın üst seviye kulüplerinde oynamak

Renaldo Cephas da oyunda olduğu sürece dikkati çektiğinin belirtilmesi üzerine şunları kaydetti: "Takımımda kendimi çok rahat hissediyorum iyi bir taraftar grubu ve harika bir atmosfer var. Hem şehre hem de takımıma çok büyük bir kenetlenme sağlamış bulunmaktayım. Benim ana hedefim her zaman takımım, takımımı galibiyetlere ulaştırıp en iyi seviyelere çıkartmak istiyorum. Bireysel hedefim ise ileride Avrupa'nın üst seviye kulüplerinde oynamak. Mücadeleye hazırım, antrenmanlar çok iyi gidiyor. Ligde de çok iyi bir form yakalayacağımıza inanıyorum" dedi.

Milli takıma davet edilmesiyle ilgili Cephas, "Bunu Ankaragücü sayesinde başarmış oldum, Ankaragücü sayesinde seviyemi yükselttiğim için beni çağırdılar. İleri süreçte de Ankaragücüyle beraber hem milli takım performansımı artırmak hem de kendi kulüp takımı performansımı artırmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Haberleri