ANADOLU KARTALI YÜKSELİYOR

Sezona üst üste iki 0-0’lık Ankaragücü ve Başakşehir beraberlikleri ile başlayan arabam.com Konyaspor ligde oynadığı son iki maçı da üstün bir oyunla kazanarak ligdeki puanını 8’e çıkarttı ve dördüncü sırada 4.haftayı kapattı.

Üst üste 2 galibiyet

Sezonu Avrupa kupalarında BATE Borisov ve Vaduz maçlarıyla açan ve 4.maçın sonunda evinde Vaduz’a yenilerek Avrupa’ya veda eden arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig’de ritim tutmaya başladı. Ligin ilk maçında deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kalarak lige puanla başlayan Konyaspor ikinci maçta da bu kez Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak biraz moral bozmuştu. Ligin üçüncü maçında İstanbulspor deplasmanında 4 gol ile 4-0 kazanan Anadolu Kartalı kendine gelmişti. 4.haftada ise yine Eskişehir’de sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe’yi ağırladı. Rakibine top göstermeyen yeşil-beyazlılar Muhammet’in golüyle 1-0 kazanarak üst üste ikinci galibiyetini aldı ve puanını 8’e çıkartarak üçüncülük koltuğuna oturdu.

Milli ara öncesi 3 maç

Konyaspor Milli Takım arasına kadar 3 Süper Lig maçı daha oynayacak. Ligin 5.haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Konyaspor, ardından yine Eskişehir’de Hatyaspor’u konuk edecek. Milli ara öncesi son maçında Galatasaray deplasmanına gidecek olan Anadolu Kartalı ardından milli araya girecek. Yeşil-beyazlılar milli ara sonrası stadyumun yetişmesi haline Ümranisyespor’u MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu2nd konuk edecek.

Konyaspor Haberleri