Anadolu Kartalı yoğun trafiğe giriyor

arabam.com Konyaspor’u ağustos ayında yoğun bir program bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip, ay sonuna kadar minimum 6 maça çıkacak. Avrupa’da tur atlanması halinde ise maç sayısı 8’e çıkacak

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek Arabam.com Konyaspor, yoğun bir aya girdi. Yeşil-beyazlı ekip, ağustos ayı boyunca haftada 3 maça çıkacak. Anadolu Kartalı, minimum 6 resmi maça çıkacak. Konferans Ligi’nde tur atlanması halinde ise resmi maç sayısı 8’e çıkacak. İlhan Palut’un ekibi, ağustos ayındaki ilk maçına 4 Ağustos Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda Lihtenştayn ekibi Vaduz’a konuk olacak.

LİG DE BAŞLIYOR

Bu sezon yoğun maç trafiğinden geçecek Konyaspor’da Spor Toto Süper Lig maçları da önümüzdeki haftadan itibaren başlıyor. Yeşil-beyazlı ekip, Vaduz maçından 4 gün sonra 8 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda Ankaragücü ile başlayacak. Konyaspor, bu maçın ardından 11 Ağustos günü Vaduz ile sahasında rövanş maçına çıkacak. 15 Ağustos Pazartesi günü de iç sahada Medipol Başakşehir ile sezonun ikinci hafta maçına çıkılacak. 

8 MAÇA ÇIKABİLİR

Temsilcimiz, Vaduz’u elemesi halinde 18 Ağustos Perşembe günü play-off turu ilk maçına çıkacak. Konyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında İstanbulspor’a konuk olacak. Bu maçın tarihi Avrupa maçına göre şekillenecek. Anadolu Kartalı, 3. turu geçmesi halinde 25 Ağustos Perşembe günü play-off turu rövanş maçına çıkacak. Temsilcimiz, ağustos ayını Süper Lig’in 4. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe karşılaşması ile tamamlayacak.

Yeşil-beyazlı ekip, Konferans Ligi’nde gruplara kalması halinde Eylül ayında da yoğun maç trafiğine devam edecek. Ayrıca Spor Toto Süper Lig ve Avrupa maçlarına ilerleyen süreçte Ziraat Türkiye Kupası maçları da eklenecek. Konyaspor’da teknik heyet, mental ve fiziksel olarak oyuncuları yoğun maç trafiğine hazırlayacak.

Konyaspor Haberleri