Anadolu Kartalı, yeniden umutlanmak için sahada

İttifak Holding Konyaspor bugün Antalyaspor’u mağlup edebilirse ikincilik koltuğunda oturan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2’ye indirecek ve Şampiyonlar Ligi hedefini son 2 maça taşımayı başaracak. Olası puan kaybında ise ikincilik başka bahara k

 

İttifak Holding Konyaspor bugün Antalyaspor’u mağlup edebilirse ikincilik koltuğunda oturan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2’ye indirecek ve Şampiyonlar Ligi hedefini son 2 maça taşımayı başaracak. Olası puan kaybında ise ikincilik başka bahara kalacak.

Geçen hafta sahasında Fatih Karagümrük’e son dakikalarda yediği 2 gol ile 1-2 mağlup olan İttifak Holding Konyaspor Şampiyonlar Ligi hedefinden uzaklaşmıştı. Fenerbahçe’nin evinde Gaziantepspor’u 3-2 mağlup etmesinin ardından puan farkı 4’e çıkmıştı. Dün derbide Fenerbahçe’nin 2 puan bırakmasının ardından Konyaspor Şampiyonlar Ligi için yeniden umutlandı. Anadolu Kartalı bugün deplasmanda Antalyaspor’u mağlup etmesinin ardından puan farkı yeniden 2’ye düşecek. Şampiyonlar Ligi için umutlar son 2 haftaya kalacak. Konyaspor, Antalyaspor maçının ardından evinde Atakaş Hatayspor’u ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar 2021-2022 sezonunun son maçına ise İstanbul’da Beşiktaş karşısında çıkacak. Fenerbahçe ise son iki maçında evinde Karagümrük’ü ağırlayacak ve ardından sezon son maçında küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor deplasmanına gidecek.

Maç saat 8'de başlayacak

Fraport Tav Antalyaspor ile İttifak Holding Konyaspor 36. haftanın kapanış maçında bugün saat 20.00'da Antalya Stadyumunda karşılaşacak. Mete Kalkavan'ın düdük çalacağı mücadele Beın Sports 1'den naklen yayımlanacak. 

 

Konyaspor Haberleri