Anadolu Kartalı Eskişehir yolcusu

Arabam.com Konyaspor, Hatayspor ile oynayacağı maç için bugün Eskişehir’e gidecek.

Spor Toto Süper Lig’de 6. hafta heyecanı bugün oynanacak Alanyaspor-Ankaragücü maçıyla başlayacak. Arabam.com Konyaspor, ev sahibi takım statüsünde çıkacağı maçta Eskişehir’de Hatayspor ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı, dün akşam saatlerinde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla çalışmalarının Konya etabını tamamladı.

Konyaspor kafilesi, bugün öğle saatlerinde karşılaşma için YHT ile Eskişehir’e gidecek. Temsilcimiz, akşam saatlerinde stadyumda yapacağı son idmanın ardından çalışmalarına nokta koyacak ve maç saatini bekleyecek. Zorlu maç öncesinde yeşil-beyazlı takımda önemli bir eksik bulunmazken, moraller de yerinde.

Süper Lig’de 11 puanla 2. sırada yer alan Anadolu Kartalı, maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. İlhan Palut’un ekibi, Hatay karşısında da 3 puanı alarak hem galibiyet serisini 4 maça, puanını da 14’e çıkarmak adına çıkacak.

Konyaspor, Eskişehir’de son iç saha maçını oynayacak. Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe ile de Yeni Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynayan temsilcimiz, milli maç arası sonrasında 2 Ekim Pazar günü evinde oynayacağı Ümraniyespor karşılaşmasını MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynayacak

Konyaspor Haberleri