Amir ikinci kez dalya diyecek mi?

Konyaspor’un Bosna Hersekli orta saha oyuncu Amir Hadziahmetovic’in Konyaspor forması ile 199 karşılaşması bulunuyor. Bugünlerde adı transfer dedikoduları ile anılan Amir’in yarın oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında oynayıp, oynamayacağı ise merak konusu

Konyaspor’un Bosna Hersekli orta saha oyuncu Amir Hadziahmetovic’in Konyaspor forması ile 199 karşılaşması bulunuyor. Bugünlerde adı transfer dedikoduları ile anılan Amir’in yarın oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında oynayıp, oynamayacağı ise merak konusu.

Türkiye’den Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Avrupa'dan ise Burnley ve Udinese’nin transfer etmek istediği Amir Hadziahmetovic’in hafif sakatlığı bulunuyor. 25 yaşındaki oyuncu Gaziantep FK ile oynanan karşılaşmada forma giymemişti. Amir’in yarın oynanacak karşılaşmada takımdaki yerini alıp alamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Konyaspor ile 199 maça çıktı

Amir Hadziahmetovic bu sezon 28 maçta sahada olurken 6 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. Bosna Hersek'in en değerli 3. futbolcusu olan Hadziahmetovic Konyaspor'un ise en değerli futbolcusu konumunda. Toplamda Konyaspor formasıyla ile 199 maça çıkan Bosna Hersekli oyuncu 17 gol ve 16 asistlik katkı sağladı. Amir, Konyaspor ile Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası kazanma sevincini yaşamıştı.

Konyaspor’un en değerlisi

Arabam.com Konyaspor’a 2015-2016 sezonunun devre arasında gelen ve 8 yıla yakın zamandır yeşil-beyazlı formayı sırtında taşıyan Amir Hadzaiahmetovic aradan geçen süre zarfında oyununu, fiziğini oldukça geliştirdi. 500 bin Euro transfer bedeli ile kadroya katılan Amir şu an 6 milyon Euro ile Konyaspor’un en değerli oyuncusu konumunda. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri