Ali Palabıyık hakemliği bıraktı! İşte Konyaspor karnesi!

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada Ankara bölgesi hakemi Ali Palabıyık'ın hakemliği bıraktığını açıkladı. Peki Palabıyık'ın Konyaspor karnesi nasıl?

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada Ankara bölgesi hakemi Ali Palabıyık'ın hakemliği bıraktığını açıkladı.

41 yaşında hakemliği bırakan Ali Palabıyık hakemlik kariyerinde toplam 313 maçta görev aldı. Palabıyık, Süper Lig'de 177 karşılaşmada düdük çalmıştı.

Peki Ali Palabıyık'ın Konyaspor karnesi nasıl?

Ali Palabıyık, 2012-2013 sezonunda 1.Lig'de Konyaspor'un 2 maçında düdük çaldı. Konyaspor bu 2 karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Konyaspor o sezonu 52 puanla 6.bitirmişti. Yarı finalde Bucaspor, finalde ise Manisaspor'u geçen yeşil-beyazlılar Süper Lig'e çıkma başarısı göstermiş ve o sezondan sonra bir daha 1.Lig'e düşmemişti.

Süper Lig'de ise Konyaspor-Fenerbahçe maçlarının aranan yüzü olan Palabıyık kariyerinde 5 kez Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlarda düdük çaldı. Konyaspor bu maçlar galibiyet alamazken 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Ali Palabıyık, kariyerinde Süper Lig'de 18 kez Konyaspor maçlarında düdük çaldı.

Konyaspor bu maçlarda 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti. Bu maçlarda 22 gol atan Konyaspor kalesinde ise 24 gol gördü.

Ali Palabıyık, son iki sezonda Konyaspor'un maçlarında görev almadı.

Palabıyık, 2 kez de Türkiye Kupası'nda Konyaspor maçında düdük çaldı. Konyaspor bu iki karşılaşmadan birinde galip olurken, diğerinde penaltılarla Beşiktaş'a kaybetti.

Konyaspor Haberleri