Ali Koç'tan Konyaspor maçına ilişkin açıklama

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulübün Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulübün Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda konuştu.

Yönetim Kurulu toplantısı yaptıklarını ve pazartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe-Konyaspor maçına çıkıp çıkmama konusunda oylama yaptıklarını söyledi.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde

"Maça çıkmamak, maça çıkıp 1 dakika kalıp sahadan ayrılmak bu sezonu feda etmek demektir. Ama inanın geleceğimiz için çok önemli bir adımdır. Biz ‘kupa sizin lig bizim’ muhabbetini görmüş bir camiayız. Yoksa biz Kurtuluş Savaşı ruhuyla Harington Kupası’nda bize teklif edilen yardımı istemeyip çatır çatır düşman kuvvetleri yenen duyguyla sonuna kadar savaşacak mıyız?
Biz dün bunu oyladık. Bunu illa Konyaspor maçında yapmak zorunda da değiliz. Devam etme kararı verip böyle devam ederse başka maçta yapabiliriz. Ama 1 kere ölme işine ben çok inanıyorum. 11’e 3 devam kararı çıktı. Ben 3’ten biriydim. Yeter artık. Bu devlet, bu ülke, bu futbol federasyonu 25-30 milyon taraftarı olan, bu ülkenin kurtuluşunda ve kuruluşunda vazife görmüş, yakın zamanda ülkeyi ele geçirmeye çalışan terör örgütünü duvara toslatmış, kendi başına en zayıf zamanında bütün devletin gücüyle saldırdığı bir dönemde… Bu camiayı siz ciddiye almıyorsunuz. Bu camiayı yeri geliyor katlediyorsunuz yeri geliyor ufak ufak ısıra ısıra yiyorsunuz."

Konyaspor Haberleri