Aleksandar Stanojevic'ten istifa sorularına cevap!

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Beşiktaş maçının ardından istifa sorularını cevapladı.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, maç sonunda 'Görevimizden endişe ediyor musunuz' sorusunu yanıtladı

Stanojevic açıklamasında;

Şu anda bir problem olduğunu göremiyorum. Ben dürüstüm. Sizden de dürüst olmanızı bekliyorum. Realist olalım. Şu ana kadar hiçbir zaman hakemlerle ilgili yorum yapmadım. Sezon basında kulübümüz ve yönetimimiz seçim süresindeydi. Geç gelen oyuncu gruplarımız oldu. Elbette yapacak bir şey yok. En büyük sorumluluk bana ait. Her zaman sorumluluk almam gerekiyor fakat iyi başladık.

3 hafta önce şampiyonluktan bahsediyorduk ve bununla ilgili sorular sorarken şu anda neden acele söz konusu. Geçem hafta bir beraberlik ve bu hafta bir mağlubiyet söz konusu. Neden acele ediyoruz. 3 hafta önce gayet güzel ve iyi anlardan bahsederken şu anda kötü durumlardan bahsediyoruz. Yaptığım işe sonuna kadar güveniyorum. Bütün problemleri çözeceğime inanıyorum. Kendime güveniyorum, sizden de güven bekliyorum. Negatif olabiliriz. Ben pozitifim. Negatif olmaya da devam edebiliriz. Pozitif olmalıyız. Negatif olmak her zaman daha kolaydır. Desteğinizi istiyorum, burada hep beraber resmi değiştirmeye çalışacağız.

Konyaspor Haberleri