Akrebi evinde avlayalım

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 9.haftasında bugün Fraport Tav Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ligde topladığı 17 puanla zirve ortağı olan Anadolu Kartalı, rakibini mağlup ederek zirve yürüyüşüne devam etmek istiyor.

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 9.haftasında bugün Fraport Tav Antalyaspor ile Coredon Airlines Park’ta karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’da başlayacak karşılaşma BeIN SPORTS 1’den canlı yayımlanacak. 8 maçta topladığı 17 puanla zirve ortağı olan Anadolu Kartalı, son 4 maçta puan alamayan Antalyaspor engelini geçip zirve yürüyüşünü sürdürmek istiyor.

Konyaspor formda

Konyaspor, Süper Lig’de çıktığı 8 karşılaşmadan 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı. 17 puan toplayarak 3.sırada bulunana Anadolu Kartalı çıktığı 8 maçın 7’sinde kalesinde gol görmedi. Rakip ağlara 9 gol atan Konyaspor, kalesinde 2 gol gördü. Bu sezon deplasmanda yalnızca Galatasaray’a mağlup olan yeşil-beyazlılar deplasmanda çıktığı İstanbulspor ve Giresunspor maçlarını kazanmış Ankaragücü ile 0-0 beraber kalmıştı.

Çekici ve Sehic döndü

Konyaspor’da Ümraniyespor maçında cezası sebebiyle forma giyemeyen İbrahim Sehic ve sakatlığı tamamen geçmediği için kadroya alınmayan Endri Çekici Antalyaspor maçı ile birlikte kadroya dönecekler. Konyaspor’da cezalı oyuncu bulunmazken tek sakat oyuncu sağ bek Cebrail Karayel.

Antalyaspor oldukça formsuz

Geçen sezonun ikinci yarsından büyük bir çıkışa geçen Antalyaspor bu sezon oldukça formsuz durumda. Süper Lig’de 7 maça çıkan Akdeniz temsilcisi bu maçların 5 tanesini kaybederken yalnızca 2 tanesinde galip gelebildi ve 6 puan toplayabildi. Süper Lig’de çıktığı son 4 maçta puan dahi alamayan kırmızı-beyazlılar Gaziantep FK, Kasımpaşa, Kayserispor ve Adana Demirspor’a mağlup oldu. 8 gol atabilen Antalyaspor kalesinde ise 14 gol gördü.

Konyaspor’da Muhtemel ilk 11

Uzun zaman sonra orta saha ve hücum hattında tam kadro olan Konyaspor’da teknik Direktör İlhan Palut’un alternatifleri artmış durumda. Konyaspor’da sezon başından bu yana ilk defa, Soner, Amir, Paz, Pavicic, Oğulcan, Endri, Muric, Michalak, Amilton, Bytyqi, Muhammet, Diouf ve İkpeazu aynı anda kadroda yer alacak. İlhan Palut’un sahaya: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Paz, Amir, Endri, Michalak, Bytyqi ve Muhammet ilk 11 ile çıkması bekleniyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri