Ahmet Karademir'den ilk gol!

Arabam.com Konyaspor'un ara transfer döneminde tecrübe kazanması için Karaman FK'ya kiraladığı genç oyuncu Ahmet Karademir ilk golünü attı.

Konyaspor alt yapısından yetişen ve yeteniyle tüm kesimleri kendisine hayran bırakan Ahmet Karademir kiralık olarak gittiği Karaman FK'da ilk golünü Kuşadasıspor deplasmanında attı.

Konyaspor tarihinin en genç gol atan oyuncusu unvanını elinde bulunduran 19 yaşındaki Ahmet Karademir, ara transfer döneminde tecrübe ve oyun ritmi kazanması için 3.Lig ekiplerinden Karaman FK'ya kiralanmıştı.

Karaman temsilcisi ile dün 7.maçına çıkan Ahmet Karademir ilk kez gol atma başarısı gösterdi. Kuşadasıspor deplasmanında oyuna 50.dakikada dahil olan Ahmet Karademir, 57.dakiakda şık bir golle takımını 0-3 öne geçirdi. Karşılaşmayı Karaman FK 2-3 kazandı.

55 puanla ligin ikinci sırasında yer alan Karaman FK, 2.Lig için mücadele veriyor. Oynadığı son 8 karşılaşmada mağlup olmayan ve 4 galibiyet, 4 beraberlik elde eden Şaban Yıldırım'ın öğrencileri kalan 5 maçta hata yapmayıp doğrudan 2.Lige yükselmek istiyor.

İşte Ahmet Karademir'in golü

Konyaspor Haberleri