Abdullah Avcı, kariyerinde 25.kez Konyaspor'a rakip olacak!

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Konyaspor'a karşı kariyerde 23 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası olmak üzere toplam 24.kez mücadele etti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Konyaspor'a karşı kariyerde 23 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası olmak üzere toplam 24.kez mücadele etti.

Abdullah Avcı, Konyaspor karşısında çıktığı 23 Süper Lig karşılaşmasında 13 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 9 beraberlik yaşadı.

Abdullah Avcı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Başakşehir bünyesinde çıktığı 16 karşılaşmada 1 mağlubiyet, 9 galibiyet ve 6 beraberlik yaşadı. Beşiktaş'ı çalıştırırken Konyaspor'a karşı 1 maça çıkan Avcı, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Trabzonspor'u çalıştırırken ise Konyaspor karşısında 6 karşılaşmaya çıkan Avcı, 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Konyaspor'un ligdeki tek galibiyeti 2007'de

Konyaspor, Abdullah Avcı'yı ligde yalnız 1 kez mağlup etmeyi başarmıştı. Tarihler 7 Ekim 2007'yi gösterdiğinde O dönemki adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Başakşehir'i Konya Atatürk Stadyumunda oynanan maçta Washington'ın 2, Murat Hacıoğlu'nun ise tek golüyle 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. O dönem Konyaspor'un başında bugün Konya Milletvekili olarak görev yapan Ünal Karaman yer alıyordu.

Finalde gülen taraf Kocaman yönetimde Konyaspor

Abdullah Avcı, Konyaspor'a ise 1 Türkiye Kupası maçında rakip oldu. 2016-2017 sezonunun Türkiye Kupası Final maçında Başakşehir ile Konyaspor Eskişehir'de kozlarını paylaşmıştı. Normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten karşılaşmanda seri penaltı atışlarının ardından Anadolu Kartalı rakibini 4-1 mağlup etmiş ve tarihinin ilk Türkiye Kupası zaferine ulaşmıştı. Karşılaşmada Abdullah Avcı'yı bu şekilde mağlup etmeyi başarmıştı. Konyaspor'un başında ise Aykut Kocaman yer alıyordu.

Abdullah Avcı ve Konyaspor rekabetinde ligdeki 24 karşılaşma 3 Nisan Çarşamba günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak.

Konyaspor Haberleri