Abdülkerim Bardakçı şampiyonluk kutlamasında Ahmet Çalık'ı unutmadı

Galatasaraylı Abdülkerim Bardakçı şampiyonluk kutlamasında Ahmet Çalık'ı unutmadı.

Galatasaray bugün 3-0 kazandığıFenerbahçe derbisinin ardından şampiyonluk kutlaması yaptı.

Konyaspor alt yapısından yetişen ve bu sezonun başında Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakçı şampiyonluk kutlamalarında Ahmet Çalık'ı unutmadı.

Abdülkerim Bardakçı yapılan şampiyonluk kutlamalarında Ahmet Çalık'ı yad etti.

Galatasaray'da şampiyonluk kutlamasında sahneye çıkan her futbolcu kendisine bir şarkı belirledi ve şarkı eşliğinde sahneye çıktı. Abdülkerim Bardakçı sahneye Ahmet Çalık'ın en sevdiği şarkı olan Sezan Aksu'nun seslendirdiği 'Yalnızca Sitem (Doymadım Doyamadım)' şarkısı ile çıktı.

Abdülkerim sahneye Ahmet Çalık'ın resmi olan ve arkasında da Ahmet Çalık yazılı 5 numaralı Galatasaray forması ile çıktı.

Bu anları izleyen tüm taraftarlar duygu dolu anlar yaşadı. Abdülkerim ise göz yaşlarına hakim olamadı.

Ahmet Çalık, Konyaspor forması giyerken 11 Ocak 2022 tarihinde Konya'dan Ankara'ya giderken elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmişti.

Ahmet Çalık ve Abdülkerim Bardakçı Konyaspor'da iyi bir stoper ikilisi olmuştu. Ahmet Çalık ve Abdülkerim Bardakçı 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında lig ve kupada toplam 44 maçta birlikte forma giydi.

Konyaspor bu 44 karşılaşmada 19 galibiyet, 17 beraberlik elde etti ve yalnızca 8 mağlubiyet yaşadı. Ahmet ve Abdülkerim tandeminde yeşil-beyazlılar 44 maçta yalnızca kalesinde 40 gol gördü.

Ahmet Çalık ve Abdülkerim Bardakçı son kez 8 Ocak 2022 tarihinde iç sahada oynanan Sivasspor maçında yan yana oynamışlardı.

İŞTE O ANLAR

Konyaspor Haberleri