2 Konyasporlu basketbolu Manisa yolcusu

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig'de 12 galibiyette tamamlayan ve play-off'u kıl payı kaçıran Manisa BB 2 Konyasporlu oyuncuyu kadrosuna katıyor

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig'de 12 galibiyette tamamlayan ve play-off'u kıl payı kaçıran Manisa BB gelecek sezon için daha iddialı ve daha fazla verim alabileceği bir kadro planlaması yapmak istiyor.

Ege temsilcisi geçtiğimiz sezonu Konyaspor Basketbol'da tamamlayan Amerikalı oyuncu Rasheed Sulaimon gündemine aldı. Manisa BB, Sinan Sağlam'ı ise kadrosuna kattı.

Sinan Manisa'da

Sinan Sağlam ile sözleşme imzalayan Manisa BB önemli bir takviye yaptı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan Konyaspor'a gelen Sinan Sağlam savunmadaki enerji ve ortaya koyduğu karakter ile kısa sürede Konyaspor taraftarının sevgilisi olmuştu. Konyaspor'da 13 karşılaşmaya çıkan Sinan Sağlam sezonu 6 sayı, 4. ribaunt, 1 asist ve 1 top çalma ortalamaları ile tamamladı. 1998 doğumlu, 1.99 m boyundaki forvet Darüşşafaka altyapısından yetiştikten sonra NCAA takımlarından Fordham'da oynadı. Amerika'dan döndükten sonra sırasıyla Yalova Basket, PETKİM, Darüşşafaka ve Galatasaray formaları giyen sağlam geçen sezonu Konyaspor'da tamamlamıştı.

Rasheed imzaya yakın

Manisa BB, sezonu Konyaspor'da tamamlayan Rasheed Sulaimon'a da transfer teklifi yaptı ve transferde önemli yol aldı. Sulaimon'ın Konyaspor'da yaşadığı bazı problemlerden ötürü çekinceleri olduğu öğrenilirken, transferin önümüzdeki günlerde olumlu sonuçlanması bekleniyor. Tercihte Manisa'nın Avrupa kupaları oynama ihtimali belirleyici olacak. Rasheed Sulaimon, gelecek sezon Avrupa kupalarında forma giymek istediği biliniyor. 29 yaşındaki basketbolcuyla ayrıca Süper Lig'in yeni ekibi Çağdaş Bodrumspor da ilgileniyor. Konyaspor'a Fransa Ligi'nden gelen Rasheed Sulaimon, sezonu 17,9 sayı, 4,7 ribaunt ve 5,2 asist ortalamaları ile tamamladı.

Konyaspor Haberleri