1922 Konyasporlu Ertuğrul Tekşen 3.Lig'e damga vuruyor

1922 Konyaspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Ertuğrul Tekşen yeşil-beyazlı takıma önemli bir katkı sağladı.

1922 Konyaspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Ertuğrul Tekşen yeşil-beyazlı takıma önemli bir katkı sağladı.

Bayburt ÖİS maçında ceza sahası dışından attığı gollerle maçı çözen 23 yaşındaki oyuncu gol sayısını 4'e çıkarttı. Ertuğrul ilk maçındaki Büyükçekmece Tepecikspor ve ikinci maçındaki Erbaaspor maçlarında da gol atma başarısı göstermişti.

3.Lig'de yer alan 60 takım arasında devre arası transfer yapan oyuncular arasında performansı en iyi olan isimlerden bir tanesi de Ertuğrul Tekşen.

Devre arası transfer döneminde 3.Lig'e transfer yapan oyuncular arasında en fazla gol atan isimler listesinde Ertuğrul Tekşen de yer alıyor.

7 maçta 4 gol attı

Kuşadasıspor'dan Orduspor'a gelen Taha Balcı 9 maçta 6 gol, Batman Petrol'den Sinopspor'a gelen Eren Karadağ 10 maçta 6 gol, Düzcespor'dan Karabük İdman Yurdu'na gelen Yakup Zorlu 9 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi. 7 maçta 4 gol atan Ertuğrul listede kendisine yer buldu.

Tekşen Konyaspor'a yabancı değil

Ertuğrul Tekşen ile Konyaspor 13 Ocak 2021 tarihinde 2,5 yıllık sözleşme imzalamış ve Tekşen'i tecrübe kazanması için 1922 Konyaspor'a kiralamıştı. Sezon sonu Konyaspor'a dönen Tekşen'in sözleşmesi sona erdirilmiş ve oyuncu serbest kalmıştı.

Konyaspor'dan ayrılan Ertuğrul daha sonra Naestved BK, Niğde Anadolu, Belediye Kütahyaspor, Uşaspor ve Brabrand IF formaları giydi.

2020-2021 sezonunun ikinci yarısında 1922 Konyaspor'da 11 maça çıkan Ertuğrul 1 gol atma başarısı gösterdi.

Konyaspor Haberleri