1922 Konyaspor’da hareketli günler yaşanıyor

1922 Konyaspor’da hem ikinci yarının başlaması hem de Çarşamba günü yapılan seçimin ardından hareketli günler yaşanmaya başlandı.

1922 Konyaspor’da hem ikinci yarının başlaması hem de Çarşamba günü yapılan seçimin ardından hareketli günler yaşanmaya başlandı.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor’da hareketli günler yaşanıyor. İkinci yarıya Karbel Karaköprü Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek galibiyetle başlayan Yavru Kartal’da Pazar günü Konya’da oynanacak Eskişehirspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Bunun yanında Çarşamba günü Olağan Genel Kurulunu yapan 1922 Konyaspor, mevcut Başkan Zahir Renklibay’ın güven tazelemesiyle birlikte devre arası transferlerde arka arkaya yapılmaya başlandı.

Hedef Eskişehir maçını kazanmak

Sezonun ilk yarısını 18 puanla tamamlayan 1922 Konyaspor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile karşılaşmış ve rakibini 3-1 mağlup etmişti. Yeşil-beyazlılar aldığı galibiyet ile puanını 21 yapmış ve küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkartmıştı. Yavru Kartal, 22 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda lig sonuncusu Eskişehirspor’u konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Eskişehir’de oynanan maçı 3-0 kazanan yeşil-beyazlılar evinde oynayacağı maçı da kazanıp puanını 24’e yükselterek daha da rahat bir duruma gelmek istiyor.

Yönetimde görev dağılımı belli oldu

1922 Konyaspor’un yönetim tarafında da hareketli günler yaşanıyor. Çarşamba günü mevcut başkan Zahir Renklibay takıma daha fazla destek vereceği ve yönetimini güçlendireceği vaadini vererek yeniden seçildi ve güven tazeledi. Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında görev dağılımı da gerçekleştirildi. Muhammet Zahir Renklibay : (Yönetim Kurulu Başkanı / Kulüp Başkanı), Osman Avcıoğlu (II.Başkan), Mehmet Yavuz Altuntaş (Başkan Yardımcısı), Hüseyin Küçüker (Genel Sekreter), Abdullah Aslan (As Başkan), Doğan Cömert (As Başkan), Ali Saraç (Genel Sayman), Serhan Oğuz (Tesisler Sorumlusu), Serhat Çelik (Altyapı Sorumlusu).

2 transfer takıma katıldı

1922 Konyaspor’da ilk devrenin sona ermesinin ardından 5 futbolcu ile yollar ayrılmıştı. Teknik Direktör Çağdaş Çankaya, takıma takviyelerin olacağını belirtmişti. 1922 Konyaspor, dün 2 oyuncu ile sözleşme imzalandığını duyurdu. En son Efeler 09 Spor Kulübü'nde forma giyen 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Furkan Cinkaya ve en son Soma Spor Kulübü'nde forma giyen 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Ali Özdemir ile sözleşme imzaladı. İki oyuncu da hafta sonu Eskişehirspor karşısında forma giyebilecek. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri