1922 Konyaspor'da hakem tepkisi: Emeklerimiz katledilmiştir

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor’da iç sahada alınan Pazarspor beraberliğinin ardından hakem yönetimine tepki var.

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor’da iç sahada alınan Pazarspor beraberliğinin ardından hakem yönetimine tepki var.

Yeşil-beyazlı kulüp, maçın hakemine tepki vererek, “Emeklerimiz, bütün takdir haklarını rakipten yana kullanan hakem Eren Gökmen tarafından katledilmiştir” denildi

3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor’da bir kez daha hakem yönetimine tepki var. 3. hafta maçında sahasında Pazarspor ile golsüz berabere kalan 1922 Konyaspor’da hakem isyanı sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz haftaki Viranşehir Belediyespor maçından sonra bu karşılaşmada da pozisyonları sosyal medyadan paylaşarak hakem yönetimine tepki gösterdi.

“Emeklerimiz katledilmiştir”

Yavru Kartal, hakemin yaptığı kritik hataların karşılaşmanın skoruna etki edildiği belirtilerek, “Emeklerimiz, bütün takdir haklarını rakipten yana kullanan hakem Eren Gökmen tarafından katledilmiştir” ifadelerine yer verildi. 0-0 sona eren karşılaşmada Zonguldak bölgesi hakemi Eren Gökmen düdük çalmıştı.

7. SIRADAYIZ

1922 Konyaspor, ligde 3. haftayı 5 puanla 7. sırada tamamladı. Pilot takım, ilk 3 1 galibiyet ve 2 beraberlikle mağlup olmadı. Yeşil-beyazlı takım, Pazarspor karşısında galip gelmesi halinde liderliğe yükselecekti. 3. Grup’ta ilk 3 maçı kazanan hiçbir takım yer almıyor. Dengeli olan grupta puansız takım da bulunmuyor.

Konyaspor Haberleri