1922 Konyaspor'da Başkan Fevzi Tezcan, Ömer Korkmaz ile görüşecek!

TFF 3.lig’de yer alan Konyaspor’un pilot takımı 1922 Konyaspor yarın Olağanüstü Genel Kurul heyecanı yaşayacak.

TFF 3.lig’de yer alan Konyaspor’un pilot takımı 1922 Konyaspor yarın Olağanüstü Genel Kurul heyecanı yaşayacak.

Yeşil-beyazlılar 13 Kasım Pazartesi günü açıkladığı kararla Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştı. Yavru Kartal 9 Eylül cumartesi tarihinde Olağanüstü Genel Kurul yapmış ve kulüp başkanlığına Fevzi Tezcan seçilmişti.

Aradan geçen 83 günde oldukça zor günler geçiren yeşil-beyazlılar ligde çıktığı 11 maçta galibiyet yaşayamadı ve 9 mağlubiyet, 2 beraberlikle yalnızca 2 puan aldı. Sportif açıdan istediği sonuçları alamayan yeşil-beyazlılar mali açıdan da oldukça zor durumda.

Ekonomik anlamda da ciddi sorunlar yaşayan yeşil-beyazlılar, şehirden beklediği ve istediği desteği alamadı. Geçmiş dönemden kalan borçları olan Yavru Kartal’ın ciddi bir kaynağa ihtiyacı var.

Konyaspor Akademi’den gelen oyuncularla kurulu olan kadroya ligde tutunmaya çalışan 1922 Konyaspor’da yarın yapılması beklenen Olağanüstü Kongre’nin yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu.

Henüz resmi bir aday çıkmadı ve herhangi bir liste açıklaması yapmadı. Yeterli çoğunluk sağlanmazsa ikinci genel kurul bu defa çoğunluk aranmaksızın 8 Aralık tarihinde yapılacak.

1922 Konyaspor Başkanı Fevzi Tezcan, Konyaspor’da yeniden başkanlığa seçilen Ömer Korkmaz ile görüşme gerçekleştirecek. Tezcan, Korkmaz ile görüşmesinin ardından yeni bir yol haritası çizecek.

Ömer Korkmaz’ın ve yeni yöneticilerinde destek vermesiyle Yavru Kartal lige tutunmak istiyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri