1922 Konyaspor, sezonun dönüm maçlarından birine çıkacak!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sıkıntılı bir sezon geçiren 1922 Konyaspor, 13. hafta maçında bugün sahasında Sivas 4 Eylül’ü konuk edecek.

Henüz galibiyeti olmayan 1922 Konyaspor, rakibini mağlup ederek sezonun ilk 3 puanını almaya çalışacak. Bugün Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14’te başlayacak. Zorlu karşılaşmada Mertcan Erölmez orta hakem olarak görev alacak. Erölmez2in yardımcılıklarını Kerem Candaş ve Mehmet Sonay yapacak.

Kalesinde 16 gol gördü

Geride kalan süreçte sadece 1 gol atabilen ve bu alanda Türkiye’nin en başarısız takımı da olan yeşil-beyazlı takım, bu şanssızlığına son vermek amacında. Ligde oynadığı 11 maçta 9 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde eden temsilcimiz kalesinde 16 gol gördü. Yeşil-beyazlılar ilk galibiyetini almak amacında.

Üç puanı silinmişti

1922 Konyaspor’un rakibi Sivas 4 Eylül, yaşanan belirsizlikten ötürü sezona eksi 3 puanla başladı. Lacivert-kırmızılı takıma, sezonun ilk haftasında evinde oynaması gereken Osmaniyespor maçına çıkmadığı için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 3 puan silme cezası verildi. Tek galibiyetini Akhisarspor karşısında alan konuk ekibin ayrıca 2 de beraberliği bulunuyor. Ligde kümede kalma savaşı veren Sivas 4 Eylül, Konya’dan iyi skorla ayrılarak puanını 5’e çıkarmayan çalışacak.

Konyaspor Haberleri