1922 Konyaspor kritik maça hazırlanıyor

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor, hafta sonu evinde oynayacağı kritik Bayburt ÖİS maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

1922 Konyaspor, ligin 25.haftasında evinde hayati bir maça çıkacak. Temsilcimiz 24 Mart Paza rgünü saat 14'te Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda Bayburt ÖİS'yi konuk edecek.

Geçtiğimiz haftayı BAY olarak maç yapmadan geçen Yavru Kartal 17 puanla küme düşme hattında bulunuyor. Doğu Karadeniz ekibi ise 18 puanla 12.sırada haftaya başlıyor.

Temsilcimiz zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Saraçoğlu Tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Yıldırım yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar zorlu müsabakadan 3 puan almak için hazırlanıyor. Çıktığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan 1922 Konyaspor, ligde kalma adına en hayati maç olan Bayburt maçını kazanmak için sahaya çıkacak.

Zorlu karşılaşmada Nalçacılılar taraftar grubu da yoğun bir katılım ile tribündeki yerini alacak. Öte yandan Konyaspor Yönetimi de 1922 Konyaspor yönetimine destek olmak için tam kadro olarak stadyumdaki yerini alacak.

Konuk Bayburt ise ikinci yarının en flaş takımı. İlk devre bittiğinde 3 puanla son sırada yer alan Bayburt, ikinci yarıdaki 9 maçta 15 puan toplayan sarı-siyahlılar 19 puanla küme düşme hattından çıktı. İkinci yarıda henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Bayburt, 3 galibiyet ve 6 beraberlik elde etti.

Konyaspor Haberleri