1922 Konyaspor kendini ateşe attı

TFF 3. Lig 1 Grup’ta 31. hafta karşılaşmaları oynandı. 1922 Konyaspor, sahasında Belediye Derincespor ile karşılaştı. Maçı 0-1 kaybeden yeşil beyazlıların küme düşme hattı ile arasındaki puan farkı 2'ye düştü.

TFF 3. Lig 1 Grup’ta 31. hafta karşılaşmaları oynandı. 1922 Konyaspor, sahasında Belediye Derincespor ile karşılaştı.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanan maça Yavru Kartal; Ramazan Haklı, Cihat Aktaş, M.Enes Doğan, Hüseyin Aybars Tüfekci, Fatih Mankır, Burak Özsoy, Hüseyin Mert Uyanıker, Burak Temir, Ali Özdemir, Seyit Mehmet Söğüt ve Seçim Can Koç 11’i ile çıktı.

1922 Konyaspor, istediği oyunu sergileyemedi. Konuk takım, ilk devrenin uzatma dakikalarında Mehmet Tosun ile 0-1 öne geçerek soyunma odasına mutlu girdi.

Yeşil-beyazlı ekip, ikinci yarıda gol için yüklense de son vuruşlarda etkisiz kaldı. Maç içinde yapılan hamleler de sonuçsuz kalınca 1922 Konyaspor, kritik randevuda 0-1 mağlup olarak 32 puanda kaldı.

Galibiyet hasreti 7 maça çıkan yeşil-beyazlı ekip, Yomraspor'un kazanmasıyla sıkıntılı bir sürece girdi. Temsilcimizin, küme düşme hattı ile arasındaki puan farkı ikiye düştü. Derince ise yenilmezlik serisine 14 maça, puanını da 57'ya çıkardı.

Yavru Kartal, 32. hafta maçında 7 Mayıs Pazar günü deplasmanda 31 puanlı Edirnespor ile karşılaşacak.

Konyaspor Haberleri