1922 Konyaspor ilk etabı tamamladı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek Karatay Termal 1922 Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarında ilk etap çalışmalarının sonuna yaklaştı.

Yeşil-beyazlılar, hazırlıklar kapsamında dün akşam saatlerinde 3. Lig ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor ile Afyon’da hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yavru Kartal, bu maçın ardından ise 3 günlük izine ayrıldı. Pazartesi günü Selçuklu Belediyesi Stadyumu’nda yeniden toplanacak olan yeşil-beyazlı futbolcular, 3 Ağustos’ta ise ikinci etap hazırlıkları için Afyonkarahisar’da kampa girecek.

1922 Konyaspor iki hafta sürecek olan kamp boyunca hazırlık maçlarının yanı sıra hazırlık maçlarına da ağırlık verecek. Yavru Kartal, hazırlıkların ikinci etabında 5 veya 6 hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyor. 1922 KONYASPOR, Afyon kampı sonrasında evine dönerek lig hazırlıklarına Selçuklu Belediyesi Stadyumu’nda devam edecek.

Yeşil-beyazlılar, yeni sezon öncesi son özel mücadelesini ise Karaman’da sezon açılış maçında Karaman Belediyespor ile yapacak. TFF 3. Lig’de 2022-2023 sezonu 4 Eylül Pazar günü başlayacak. Yavru Kartal, ligin ilk haftasında sahasında evinde Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. 1922 Konyaspor, yeni sezonda da maçlarını Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynayacak

Konyaspor Haberleri