1922 Konyaspor evinde yara sarmak istiyor

1922 Konyaspor, ligin 22.hafta karşılaşmasında yarın evinde Belediye Kütahyaspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Akhisar deplasmanında beklemediği bir yenilgi alan yeşil-beyazlılar taraftarı önünde bunu telafi etmek istiyor.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, 22.hafta karşılaşmasında sahasında Belediye Kütahyaspor’u konuk edecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadında oynanacak karşılaşma saat 14’te başlayacak. Karşılaşmada Berak Ağış düdük çalacak. Ağış’ın yardımcılıklarını Merve Turan ve Mustafa Kırbaş yapacak.

İç sahada son 5 maçta 10 puan aldık

Ligin ikinci yarısnda çıkışa geçen ve oynadığı 6 karşılaşmadan 3 galibiyet çıkartmasını bilen 1922 Konyaspor, haftaya 15 puanla 13.sırada küme düşme hattında giriyor. Geçtiğimiz hafta kritik maçta Akhisarspor’a kaybeden temsilcimiz bu hafta seyircisinin önünde kazanarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. İç sahada oynadığı son 5 karşılamamada 3 galibiyeti 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar kazanarak kümede kalma yarışında yeniden moral bulmak istiyor.

Kütahya deplasmanda kaybetmiyor

Ege temsilcisi Belediye Kütahyaspor ise 31 puanla play-off hattında bulunuyor. Ligde kolay kolay maç kaybetmeyen bir yapıda olan Kütahya çıktığı son 11 karşılaşmada 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Ligin en az gol giyen ekiplerinden olan Kütahya’nın kadrosunda Gökay İravul, Murat Çaydemir gibi iki önemli ve tecrübeli isim yer alıyor. Kütahyaspor, çıktığı son 6 deplasman karşılaşmasında mağlubiyet yaşamadı ve bu sezon deplasmanda 9 maçta sadece 1 kez kaybetti.

Konyaspor Haberleri