1922 Konyaspor evinde kazanmak istiyor!

3.Lig 3.grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor, sezonun ikinci maçında iç sahada Tokat ekibi Erbaaspor’u konuk edecek.

1922 Konyaspor’da gözler ligin ikinci haftasında oynanacak Erbaaspor maçına çevrildi. Yavru Kartal bugün Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak mücadelede lige iyi başlangıç yapan Erbaaspor’u ağırlayacak. Zorlu karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Ligin İlk haftasında deplasmanda Tepecikspor karşısında şanssız bir yenilgi alan ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan 1922 Konyaspor, evinde iyi bir sonuca imza atmak istiyor.

Geçen sezon iç sahada 17 puan

1922 Konyaspor geçen sezon çıktığı 17 iç saha karşılaşmasında çok iyi performans göstermemişti. Yeşil-beyazlılar sezonu 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyetle kapatmıştı. Evinde 17 puan kazanan Yavru Kartal, 17 gol atıp kalesinde 23 gol görmüştü. Temsilcimiz geçen sezonun son iç saha maçında Hacattepe 1945’i 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

Bekir Mehtap ile 2.maç

1922 Konyaspor, Erbaaspor maçı ile birlikte Bekir Mehtap yönetiminde ikinci maçına çıkacak. Genç çalıştırıcı Konya Amatör Futbolunda kazandığı başarılar ile adından söz ettirmişti. Disiplinli ve hareketli oyunu benimseyen Mehtap, hafta boyunca Saraçoğlu Tesislerinde oyuncularını maça hazırladı. Genç oyunculardan kurulu takımını motive eden Mehtap, puan ve puanlar için maçın son düdüğüne kadar savaşacaklarını ifade etti.

Erbaaspor sezona iyi başladı

Fahrettin Sayhan yönetimindeki Erbaaspor sezona oldukça iyi başladı. Tokat temsilcisi evinde Silivrispor’u 6-0 ile geçti ve ilk haftayı lider kapattı. Nispeten genç bir kadro ile mücadele eden Erbaaspor’un kadrosunda Mehmet Tosun, İsmail Düzgün, Tayyibb Kanarya, Çağrı Bülbül ve Erçin Ilgaz gibi tecrübeli isimlerde yer alıyor.

Düdük Pakkan’da

Zorlu karşılaşmayı FIFA kokartlı kadın hakemlerden Gamze Durmuş Pakkan yönetecek. Maçın yardımcı hakemliklerini Ali Etlikci ve Turan Çelik yapacak. Zorlu mücadelede Dördüncü hakem olarak Mete Burak Kaya görev yapacak. Gamze Durmuş, 2 yıl önce Süper Lig hakemlerinden Burak Pakkan ile dünya evine girmişti. 1. Lig'in 4. haftasındaki Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında 12 Eylül 2021'de oynanan maçta görev alan Burak Pakkan-Gamze Durmuş Pakkan, birlikte maç yöneten ilk evli çift olarak tarihe geçmişti. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri