Konyalı başkan açtı ağzını yumdu gözünü! O parayı kimse bana verdiremez

Şarkıcı Melek Mosso’ya tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Son olarak Konyalı Başkandan da sert bir açıklama geldi.

Şarkıcı Melek Mosso’ya tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Son olarak Konyalı Başkandan da sert bir açıklama geldi.

Konya Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, son günlerde gündemden düşmeyen belediyelerin festival ve konser düzenlemesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

KİMSE BANA YAPTIRTAMAZ

Şu dönemde depremzedelere yardım yapmanın daha mantıklı olduğunu ve konser yapmayacağını ifade eden Ünver, “Bazı arkadaşlar bana festival yapmamı bu festival içinde de sanatçı getirerek konser düzenlememi istiyorlar.

Açıkça söyleyeyim

Daha, 5 ay önce bu ülkede 50 binden fazla kişi depremden ölmüşken milyonlarca kişi evsiz, işsiz kalmışken ben milyon para harcayarak festival veya konser yapmam, kimse bana yaptırtamaz” ifadelerini kullandı.

VATAN MİLLET DÜŞMANI AZGIN GÜRUHUN TEMSİLCİSİ

Ünver, “Hele hele vatan millet düşmanı azgın güruhun temsilcisi melek mosso (davarcı) gibi sanatçı bozuntularına milyonlar akıtmak yerine her ay eğitim yardımı yaptığımız 292 öğrenciye 250₺ yerine 500₺ gönderirim veya yeni yapılacak huzur evine veririm bu parayı.

Kimse kusura bakmasın” şeklinde paylaşımını noktaladı.

Paylaşım dakikalar içinde yüzlerce beğeni aldı.

İşte o paylaşım:

Haberleri