Konya İçin Yeni Sıcak Hava Dalgası Yolda! Termometreler Gittikçe Yükselecek! O Güne Dikkat...

Türkiye’de birçok şehir sıcak hava dalgasının etkisiyle kavrulurken, aşırı sıcakların gelecek hafta Konya’da da etkili olması bekleniyor. Yeni haftada Konya'da termometreler 37 dereceyi gösterecek. Bunun üzerine Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya...

Türkiye’de birçok şehir sıcak hava dalgasının etkisiyle kavrulurken, aşırı sıcakların gelecek hafta Konya’da da etkili olması bekleniyor. Yeni haftada termometreler 37 dereceyi gösterecek. Bunun üzerine Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu güncelledi.

Tahminlere göre Konya’da hava sıcaklıkları günden güne yükseliş yaşayacak. 18-19-20-21 ve 22 Temmuz tarihlerinde de Konya’da bu sıcaklıklar artarak devam edecek.

Konya’da yeni haftada havanın nasıl olacağı merakla bekleniliyor. Peki, bu beklenen sıcaklıklar ne kadar sürecek?

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Tahminlere göre Konya’da yarın havanın 31 derece olacağını belirtti.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

•Abdil Emiroğlu

Haberleri