Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: Bu Seçimin Kaybedeni Kılıçdaroğlu'dur!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimleri sonrası Konya'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimleri sonrası Konya'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek verdikleri destek için teşekkür eden Erbakan, teşkilat mensupları ve basın ile bir araya geldi.
Gerçekleştirilen basın toplantısında Konya halkına teşekkür ederek başlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, "İlk girmiş olduğumuz bu seçimde milletimiz sayesinde 5 milletvekili çıkardık. Bu sebeple halkımıza teşekkür ediyoruz. Yeniden Refah Partisi'in vermiş olduğu ve partimiz almış olduğu bu oy oranı ile seçimler de Türkiye siyasetinde önemli derecede rol oynamıştır. Bu seçimde ve sonrasında son derece önemli bir aktör olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.


ERBAKAN'DAN KONYA'YA BÜYÜK TEŞEKKÜR!
14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri sonrası Konya halkına teşekkür eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımıza destek olmuş ve Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha cumhurbaşkanı olarak görevlendirilmiş ve tabii ki yeniden refah partimize ilk girmiş olduğu bu seçimde milletimiz sayesinde 5 milletvekili çıkardık. Bu sebeple halkımıza teşekkür ediyoruz. Yeniden Refah Partisi'in vermiş olduğu ve partimiz almış olduğu bu oy oranı ile seçimler de Türkiye siyasetinde önemli derecede rol oynamıştır. Bu seçimde ve sonrasında son derece önemli bir aktör olmaya devam edecektir. Burada bu sonuçlarla tam 21 sene aradan sonra milli görüşün mecliste olması Yeniden Refah Partimiz olarak mecliste olmuştur. Bu durum ükemizin faydasına olacak bir gelişmedir. Bundan dolayı Allah'a şükür ediyoruz" şeklinde konuştu.


'BU SEÇİMİN KAYBEDENİ KILIÇDAROĞLU'DUR'
5 milletvekilinin kendi listelerinden ve kendi seçmenleri sayesinde seçildiğinin altını çizen Erbakan, "5 milletvekilimiz kendi listemizden kendi seçmenimizin oyu ile seçilmiş olması son derece büyük önem arz etmektedir. Merhum Erbakan hocamızın tabiri ile bu sonuç tırnaklarımızla kazıdığımız bir sonuç oldu. Konya teşkilatımıza ve Konya halkımıza ayrıca bir kez daha teşekkürler ediyoruz. Bu seçimin kaybedenlerinden tabii ki bir tanesi kılıçdaroğlu'dur bütün gayretine rağmen bütün hevesine rağmen, bol keseden başka partilere bedava milletvekili dağıtmasına rağmen Cumhurbaşkanı seçilememiştir ve seçimleri kaybetmiştir. Diğer bir kaybeden de HDP'dir. Uzun bir aradan sonra ilk defa HDP'nin oy oranında düşüş yaşadı" dedi •Gizem Başar

Haberleri