Konya Büyükşehir paylaştı: Bakalım siz farkı bulabilecek misiniz?

Konya Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası’na özel Konyalılara soru twiti paylaştı. Cevapların sonunda gelen ekran yüzleri gülümsetti

Konya’da 16-22 Eylül tarihleri arasında Avrupa Hareketlilik Haftası kutlanacak. Avrupa’da 2 bini aşkın şehirle aynı anda kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sürdürülebilir ulaşım, sağlıklı yaşam ve güvenli hareketliliğe dikkat çekmek için bu yıl da çok sayıda etkinliğe imza atılacak.

Hem sosyal medya mecralarında hem de şehir genelinde gerçekleştirilecek etkinliklere Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bütün Konyalıları davet etti.

Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından da bir zeka oyunu paylaştı.

Paylaşımda oluşturulan iki resim arasındaki fark soruldu. Farkları bulan kişinin paylaşımın içerisinde yer alan linke tıklaması gerektiği belirtildi.

Linke tıklayanları ise 3 soruluk bir sayfa karşıladı. Soruların cevaplanmasının ardından kullanıcıları Konya’da seyahat etmenin akıllı ve sürdürülebilir yönlerini öğrenebileceği bazı pratik ipuçlarının kilidini açıldığı bir kısma yönlendirildi. Burada her cevaba göre bir sonuç bulunuyor.

Peki sizce iki resim arasında kaç fark var?


SORUYU CEVAPLAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN!

Konya Güncel Haberleri Haberleri