Konyalı Çocuklara Müjdeli Haber! Kayıtlar Başlıyor!

Konyalı Çocuklara Müjdeli Haber! Kayıtlar Başlıyor!
 İnternet Editörü
Her yıl yüzlerce çocuğun koşarak kayıt yaptırdığı okul yeniden başlıyor. Peki, çocuklar için ücretsiz eşya tedarikinin de yapıldığı okula kayıtlar ne zaman yapılacak? Başvuru ekranına nereden ulaşılacak? İşte detaylar…

Spor okulları, çocukların sadece fiziksel açıdan gelişmesi için değil aynı zamanda sosyalleşmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak durması içinde vazgeçilmez kurumlar…

Sürekli sporla iç içe olan çocukların daha sağlıklı ve hayata karışan insanlar olduğu günümüzde kabul edilmiş bir gerçek.

İYİ BİRER SPORCU OLABİLİRLER

Hatta yetenekli olan çocukların gelecekte iyi birer sporcu olabilmelerine bile spor okulları öncü oluyor. Bu okullardan birisi de Selçuklu Kış Spor Okulları… Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen ve yıl boyunca süren spor okulları kış için de start veriyor.

KAYITLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kayıtlar 11 Eylül Çarşamba günü saat 09:00’da online olarak yapılabilecek. 13 bin öğrencinin eğitim aldığı Yaz Spor Okullarının sona ermesinin ardından çocukların yıl boyu spor yapmalarına imkan sağlamak için gerçekleştirilen Kış Spor Okulları faaliyetleri 30 tesis ve 50 Spor Salonunda 15 farklı branşta gerçekleştirilecek.

HANGİ BRANŞLARDA EĞİTİM VERİLECEK?

En çok ilgi gösterilen branşların başında, Yüzme, Cimnastik ve Futbol geliyor. Spor Okullarında başvuru yapılabilecek branşlar ise şu şekilde; Futbol, Yüzme, Tenis, Basketbol, Voleybol, Cimnastik, Taekwondo, Karate, Wushu Kung-Fu, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç, Okçuluk, Judo ve Güreş. Kış Spor Okullarında ilk eğitim 5 Ekim 2024 tarihinde başlarken, 1 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

SPOR KIYAFETİ VE ÇANTA ÜCRETSİZ

15 farklı branşta eğitimlerin verileceği Kış Spor Okullarında kaydolan öğrencilere spor kıyafeti ve çanta ücretsiz olarak veriliyor.

SPOR OKULLARININ FİYATI NEDİR?

Spor Okullarında kış döneminde haftada iki günü gerçekleştirilecek olan eğitimler için ilk kayıtta 500 TL sonraki aylarda ise 400 TL aidat ücreti alınıyor.

Selçuklu sınırları içerisinde ikamet eden ve servis hizmetinden faydalanmak isteyen öğrenciler içinde 500 TL servis ücreti talep ediliyor. İki ve daha fazla kardeş kayıtlarında ise kişi başı 100TL indirim uygulanıyor.

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ...

Kaynak:Konya'nın Sesi