Konya'da Bu Hafta Sinemada Neler Var? Vizyondaki Filmler

Konya'da Bu Hafta Sinemada Neler Var? Vizyondaki Filmler
Konya'nın sinema severleri için heyecan dolu bir hafta! Şehirdeki sinema salonları, bu ay birbirinden farklı türlerdeki yapımları izleyicilere sunuyor. İşte bu hafta Konya'da kaçırılmaması gereken filmler ve detaylar.

AHBAR FİLM KONUSU

Tatile gitmek için yolculuğa çıkan dört arkadaşın arabaları bir anda yolda kalır. Çekici çağırmalarıyla başlarından korkunç olaylar geçer.

Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2024

Süre: 80dk

Tür: Gerilim

Yönetmen: Recep Fakiroğlu

GALAKTİK SALDIRI: UZAYLI İSTİLASI FİLM KONUSU

Bir grup arkadaş büyük bir yumurta bulurlar. Fakat bu yumurtanın içinde istenmeyen bir yırtıcı bulundurduğundan habersizlerdir. Arkadaşlar, bu yaratığın insanlığa zarar vermesini engellemelilerdir

Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2024
Süre: 73dk
Tür: Bilim Kurgu
Yönetmen: Fred serle

DEADPOOL & WOLVERİNE FİLM KONUSU

İyileşme sürecinde olan Wolverine'in (Hugh Jackman) yolu boşboğaz Deadpool (Ryan Reynolds)ile kesişir. Ortak bir düşmanı yenmek için güçlerini birleştirirlerOrijinal İsmi: Deadpool and Wolverine

Vizyon Tarihi: 24 Temmuz 2024

Süre: 128dk

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Komedi

Yönetmen: Shawn

ÇILGIN HIRSIZ 4 FİLM KONUSU

"Çılgın Hırsız" serisinin dördüncü filmi; Gru ailesinin en yeni üyesi Gru Jr.'ı kucaklarına almalarıyla başlıyor. Yeni düşmanları Maxime Le Mal ve onun çekici fakat tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya gelince Gru ailesi, kaçmak zorunda kalır.

Vizyon Tarihi: 5 Temmuz 2024

Süre: 95dk

Tür: Animasyon

Yönetmen: Patrick Delage , Chris Renaud

TERS YÜZ 2 FİLM KONUSU

"Ters Yüz" filminin devam filmi olan bu yapımda yine Riley karakterine eşlik ederken, ergenlik yıllarına giriş yapan genç karakterin yeni duyguları keşfetmesine tanık olacağız.

Vizyon Tarihi: 14 Haziran 2024

Süre: 96dk

Tür: Animasyon, Aile, Komedi, Macera

Yönetmen: Kelsey mann

Kaynak:Konya'nın Sesi