Yunus Mallı yıldızlaştı, Konyaspor farka koştu!

Yunus Mallı yıldızlaştı, Konyaspor farka koştu!
Konyaspor, hazırlık maçında Kayserispor ile karşılaştı.Yeşil-beyazlılar Yunus Mallı'nın yıldızlaştığı maçı 4-0 kazandı.

TÜMOSAN Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında dördüncü hazırlık maçında Mondihome Kayserispor ile karşılaştı. Kayserispor Tesislerinde oynanan karşılaşma sıcak hava nedeniyle 30 dakika gecikmeli başladı.

Konyaspor 21.dakikada yeni transferi Yunus Mallı'nın golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmada oldukça istekli olan yeşil-beyazlılar 26. dakikada Majid Hosseini'nin kendi kalesine attığı golle aradaki farkı 2'ye çıkardı. Konyaspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıdada Konyaspor'da Yunus Mallı fırtınası devam etti. Yunus, 53. dakikada kendisinin ikinci, Konyaspor'un üçüncü golünü kaydetti. Oyuna sonradan dahil olan Marlos Moreno 73. dakikada Konyaspor'un 4. golünü kaydetti. Konyaspor, zorlu mücadeleyi 4-0 kazandı.

Konyaspor maça; Mehmet Erdogan, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtas, Sokol Cikalleshi, Soner Dikmen, Oğulcan Ülgün, Yunus Mallı, Konrad Michalak, Robert Muric ve Sokol Cikalleahi 11'i ile başladı.

Konyaspor'da sakatlıkları bulunan Muhammet Demir, Francisco Calvo ve Morgan Schneiderlin kadroda yer almadı.

Kayserispor ise maça; Bilal Beyazıt, Gökhan Sazdağı, Majid Hosseini, Joseph Attamah, Lionel Carole, Yaw Ackah, Baran Ali Gezek, Miguel Cardoso, Carlos Mane, Ali Karimi ve Mame Thıam 11'i ile çıktı.

Hazırlık dönemindeki dördüncü maçını geride bırakan Konyaspor, son provasında 5 Agustos'ta saat 18'de Ankara'da MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Temsilcimiz 2023-2024 Sezonunun ilk maçında ise sahasınd İstanbulspor'u konuk edecek. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi