Yavru Kartal’da yine hüsran

Yavru Kartal’da yine hüsran
 Muhabir
Nesine.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 7. hafta maçında sahasında Çorluspor 1947 ile karşılaştı. Yeşil-beyazlılar maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan maça taraftar ilgisi az oldu.

1922 Konyaspor maça; Ersagun Özbek, Yusuf Kılıç, Mert Korkmaz, Şeyhmuz Aksu, Kadir Doğukan, Mehmet Deveci, Kadir Taşoğlu, Ata Berk Karababa, Hasan Hüseyin Öztürk, Enes Erol ve Tuğrul Başkan 11’i ile çıktı.

Mücadelenin ilk devresinde tek gol çıktı. Çorluspor 1947, 19. dakikada Erdem Onur Beytaş ile 1-0 öne geçti. Sağdan ceza sahasına giren Caner Doğan’ın vuruşunda kaleci Ersagun Özbek gole izin vermedi. Sola doğru açılan topta Erdem Onur, sağ ayağıyla şık bir vole ile takımını öne geçirdi. Oyuna hiç giremeyen Yavru Kartal, ikinci yarıda üst üste yediği golle teslim oldu. Konuk takım, 57’de farkı ikiye çıkardı. 1922 Konyaspor’un hücum yaparken kaptırdığı topta Erdem Onur Beytaş’ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Alperen Doğan’ın vuruşunda top direğe çarparak ağlarla buluştu. Santradan hemen sonra Çorluspor, 3. golü buldu. Soldan Alperen Doğan’ın ortasında Bahadır Taşdelen, Çorluspor’u 3-0 öne geçirdi. 1922 Konyaspor, 61. dakikada farkı ikiye düşürdü. Yusuf Kılıç’ın sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde boş kalan Enes Erol’un vuruşu ağlarla buluştu. Kalan dakikalarda Yavru Kartal’ın gol çabaları sonuç vermedi. 1922 Konyaspor, kritik maçtan 3-1 mağlup ayrılarak kötü gidişatına son veremedi.

Yeşil-beyazlı ekip, bu sonuçla üst üste 4. maçından yenilgiyle ayrıldı ve 5 puanda kaldı. Sezona galibiyetle başladıktan sonra kazanamayan ve küme düşme hattına gerileyen 1922 Konyaspor’da teknik direktör İsmail Aksu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yavru Kartal, 8. hafta maçında 26 Ekim Cumartesi günü deplasmanda 52 Orduspor FK ile karşılaşacak.