Yavru Kartal’a Hakan Ünal etkisi

Yavru Kartal’a Hakan Ünal etkisi
TFF 3.Lig 1.Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren 1922 Konyaspor’da Çağdaş Çankaya’nın istifası sonrasında göreve getirilen Hakan Ünal takıma yeni bir kimlik kazandırmayı başardı.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren 1922 Konyaspor’da Çağdaş Çankaya’nın istifası sonrasında göreve getirilen Hakan Ünal takıma yeni bir kimlik kazandırmayı başardı.

Pilot takım 1922 Konyaspor, 3.Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. Sezona Çağdaş Çankaya ile başlayan ve Konyaspor’un Akademi takımlarından oyuncularla profesyonel sözleşme imzalanarak yola çıkan yeşil-beyazlılar sezonun genelinde inişli çıkış grafik sergilemişti. Çankaya yönetiminde çok fazla beraberlik yaşamayan ve karşılaşmalarda ya kazanan ya da kaybeden taraf olan Yavru Kartal Hakan Ünal ile bu durumun üstesinde gelmeyi başardı.

Yenilmezlik serisi 5 maça çıktı

İç sahada oynanan ve 0-1 kaybedilen Eskişehirspor maçının sonrasında görevi bırakan Çağdaş Çankaya’nın yerine takımın başına Hakan Ünal getirildi. İlk iki maçında Karşıyaka ve 1954 Kelkit’e kaybeden 1922 Konyaspor sonrasında ise çıkışa geçti. Son oynadığı 5 karşılaşmadan 3 beraberlik ve 2 galibiyet çıkartarak 9 puan toplayan yeşil-beyazlılar kümede kalma yolunda ciddi yol kat etti. 5 maçlık yenilmeme serisi yakalayan temsilcimiz bu sezonki en uzun serisini elde etti.

Son 8 maç

Bitime 8 hafta kala küme düşme hattının 4 puan üzerinde bulunan 1922 Konyaspor, çok kritik karşılaşmalara çıkacak. 8 Nisan Cumartesi saat 15’te evinde lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nu konuk edecek olan yeşil-beyazlılar bir sonraki hafta play-off hattında bulunan Belediye Kütahyaspor deplasmanına gidecek. Ligin kader maçlarından birine 29.haftada evinde çıkacak olan Yavru Kartal doğrudan rakibi olan Elazığspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar son 5 maçında ise Nevşehir Belediyespor, Edirnespor ve Şile Yıldız ile deplasmanda Belediye Derincespor ve Hacattepe 1945 ile de sahasında karşılaşacak.

Hazırlıklar sürüyor

Ligin 27.haftasında Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda 53 puanlı lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nu konuk edecek olan 1922 Konyaspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Saraçoğlu Tesislerinde Hakan Ünal ile yaptığı antrenmanlarla zorlu karşılaşmaya hazırlanan yeşil-beyazlılar, cumartesi günü sahadan puan ve puanlarla ayrılmak istiyor.

Başkan Avcıoğlu çalışmalarını sürdürüyor

1922 Konyaspor’da başkanlık görevini bırakan Zahir Renklibay yerine görevi devralan Osman Avcıoğlu’da en az Hakan Ünal kadar takıma son dönemde destek verdi. Oyuncuları yeniden motive etmek için yemek programları organize eden Ünal yaptığı sponsorluk anlaşmaları ile de takıma sıcak para akışı sağladı. Oyuncuların alacaklarını ödeyerek kulüpteki ödeme sorununa son veren Avcıoğlu, takımı ligde tutmak için canla başla çalışmalarını sürdürüyor. HALİL YILMAZER