Yavru Kartal yarın Kütahya yolcusu

Yavru Kartal yarın Kütahya yolcusu
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor, ligin 7. haftasında deplasmanda Kütahyaspor ile karşılaşacak.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor, ligin 7. haftasında deplasmanda Kütahyaspor ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlı takım, teknik direktör Bekir Mehtap yönetiminde çalışmalarına devam ediyor. Saraçoğlu Tesisleri’nde dün öğleden sonra BAL ekibi Ömeranlıspor ile antrenman maçında karşı karşıya geldi.

Yolculuk yarın

Ligde geride kalan 6 haftada 1 puan alabilen Yavru Kartal, 22 Ekim Pazar günü oynanacak zorlu maçta zoru başarmak adına sahaya çıkacak. Teknik direktör Bekir Mehtap da öğrencilerini motive etmek adına yoğun bir çaba gösteriyor. Yavru Kartal yarın sabah kara yolu ile Kütahya’ya yola çıkacak.

Başkan Tezcan yakından izliyor

İdmanları Kulüp Başkanı Fevzi Tezcan da yakından takip ediyor. 1922 Konyaspor Başkanı Fevzi Tezcan ve yöneticiler, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Başkanımız Fevzi Tezcan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Konyaspor ikinci Başkanı Serhat Güler ve Genel Sayman Celalettin Hakan Katırcı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette 1922 Konyaspor’umuzla ilgili çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu” ifadelerine yer verildi.

7 puan topladı

Belediye Kütahyaspor oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı ve 7 puan toplamayı başardı. Yusuf Tokuş yönetiminde oldukça yaşlı bir kadro ile mücadele eden mavi-siyahlı ekip sezonu play-off potasında bitirmek istiyor. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi