Yavru Kartal Türkiye Kupasında sahne alacak!

Yavru Kartal Türkiye Kupasında sahne alacak!
1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda bugün sahasında Talasgücü Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde ilk 3 maçını kaybeden Yavru Kartal, kupa maçıyla moral bulmak istiyor

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur heyecanı dün oynanan karşılaşmalarla başladı. Kupada bugün 23 karşılaşma daha oynanacak. 3. Lig’deki temsilcimiz 1922 Konyaspor, bugün sahasında Talasgücü Belediyespor ile karşılaşacak. Cumartesi günü oynadığı Darıca Gençlerbirliği maçının ardından ara vermeden kupa mesaisine başlayan Yavru Kartal, dün öğleden sonra teknik direktör Bekir Mehtap yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla çalışmalarına nokta koyacak.

2.tur için sahadayız

Ligin başlamasına 5 gün kala antrenmanlara başlayabilen 1922 Konyaspor, ilk 3 haftada oynadığı maçları kaybetti. Pilot takım, Tepecikspor, Erbaaspor ve Darıca Gençlerbirliği maçlarından puan çıkaramadı. Yeşil-beyazlı takım, Kayseri ekibi karşısında kazanarak hem kupada ikinci tura yükselmek hem de moral bulmayı hedefliyor. Bugünkü maçta ligde az süre alan isimlerin bu maçta sahada olması bekleniyor.

Murat Karadeniz eski takımına karşı

3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren Talasgücü Belediyespor ise ilk 3 haftada 1 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Transferin son günlerinde 1922 Konyaspor’dan ayrılan ve Kayseri ekibine transfer olan Murat Karadeniz, bugünkü maçta eski takımına rakip olarak saha çıkacak.

Maç Saat 14.30’da

1922 Konyaspor-Talasgücü Belediyespor karşılaşması bugün saat 14.30’da başlayacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak maçta Kırşehir bölgesi hakemi Osman Köksaldı düdük çalacak. Tek maç üzerinden oynanacak mücadeleyi kazanan takım, adını Ziraat Türkiye Kupası’nda ikinci tura yazdıracak. Maçın normal ve 15’er dakikalık iki uzatma devresinde eşitlik bozulmazsa tur atlayacak takımı penaltı atışları belirleyecek.

Kura Çekimi 29 Eylül’de

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi, 29 Eylül Cuma günü saat 14.30'da kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak. Kura çekimi A Spor tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bu turda kupa müsabakalarına, 1. eleme turu müsabakaları sonucu tur atlayacak 31 takım ve TFF 2. Lig'den 19 takım olmak üzere toplam 50 takım katılacak. Tümosan Konyaspor, kupaya bu sezon üçüncü turdan itibaren katılacak. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi