Yavru Kartal son provayı Elazığ’da yapacak

Yavru Kartal son provayı Elazığ’da yapacak
TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor 12.hafta maçında yarın saat 14.00’da Entegre Solar Elazığspor’a konuk olacak.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor 12.hafta maçında yarın saat 14.00’da Entegre Solar Elazığspor’a konuk olacak.

Hedef 3 puan

12.haftada evinde ağırladığı Belediye Kütahyaspor’u 2-0 mağlup eden 1922 Konyaspor, 12.haftada karşılaşacağı Elazığspor maçının hazırlıklarının Konya etabını dün tamamladı ve Elazığ’a gitti. Maçın son antrenmanını bugün Elazığ’da yapacak olan yeşil beyazlılar ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Yavru Kartal’da hedef 3 puana ulaşıp galibiyet serisini iki maça çıkartmak Karşılaşmayı Kocaeli bölgesi hakemi Abdulbaki Ay-yıldız yönetecek. Ayyıldız’ın yardımcılıklarını Uğur Akalp ve Melih Tan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Alperen Aksu olacak.

Bu yıl tecrübe sezonu

Ligde oynadığı 11 maç sonunda 4 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puan toplayan 1922 Konyaspor, 12 gol atarken kalesinde ise 16 gol gördü. Ligin en genç takımları arasında yer alan yeşil-beyazlılar bu yıl tecrübe kazandıktan sonra gelecek sezon ligde daha iddialı olmak istiyor.

Gakkoşlar eski günlerini arıyor

2013-2014 sezonunda Süper Lig’de mücadele eden Elazığspor eski günleri arıyor. Uzun yıllar 1.Lig’de mücadele ettikten sonra 2. ve ardından 3.Lige düşen Gakkoşlar yeniden yükselişe çıkma peşinde. Bu sezon kadrosunda Hakan Canbazoğlu, Yüksel Kayalp, Mesut Saray, Zeki Korkmaz ve Hakkı İsmet Şimşek gibi oldukça tecrübeli isimler yer alıyor. Bordo-beyazlılarda takımın gol yükünü attığı 7 gol ile Ömer Faruk Sezgin çekiyor. Doğu Anadolu temsilcisi lige iyi bir başlangıç yapmış ve 3 maçta 2 galibiyet-1 beraberlik almıştı. Sonrasında düşüşe geçen Elazığspor 8 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Gakkoşlar, topladığı 14 puanla 10.sırada yer alıyor.