Yavru Kartal Ordu’da puan avında

Yavru Kartal Ordu’da puan avında
 Muhabir
Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 8. hafta maçında bugün 52 Orduspor FK ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, güçlü rakibi karşısında iyi bir sonuç alarak yenilgi serisine son vermeyi hedefliyor.

Nesine.com 3. Lig 3. Grup’ta 8. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, bugün deplasmanda şampiyonluk adaylarından 52 Orduspor FK ile karşılaşacak. Perşembe gecesi otobüsle Ordu’ya giderek kampa giren yeşil-beyazlı takım, dün öğleden sonra yaptığı ter idmanının ardından çalışmalarına nokta koydu.

Baysangur takımın başında

Sezona 3 puanla başladıktan sonra büyük bir düşüş yaşayan Yavru Kartal, haftaya 5 puanla 15. sırada giriyor. Çorluspor maçının ardından teknik direktör İsmail Aksu ile yollarını ayıran yönetim, hoca konusunda acele etmeme ve bu maçı bekleme kararı almıştı. Altyapıda görev yapan Abdurrahman Baysangur yönetiminde maça çıkacak Yavru Kartal, teknik direktör noktasında son kararını maçın ardından verecek. Baysangur, daha önce iki farklı dönemde pilot takımda görev yapmıştı. Son 4 maçı kaybeden Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, yenilgi serisine Ordu’da son vermek ve zorlu maçtan iyi bir skorla ayrılmanın planını yapıyor. Abdurrahman Baysangur’un kadroda önemli değişiklikler yapması bekleniyor.

Maç 19’da

Teknik direktör Cahit Erçevik yönetimindeki 52 Orduspor FK, 2. Lig’e yükselmek adına planlama yaptı. Ligde ilk 7 haftada 11 puan toplayan Karadeniz ekibi, 6. sırada yer alıyor. Son iki maçını kazanan ev sahibi takım, galibiyet serisini 3 maça çıkarmaya çalışacak. 52 Orduspor kalesini, daha önce 1922 Konyaspor’da da forma giyen Ersin Aydın koruyor. Yeni Ordu Stadı’nda bugün oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada Van bölgesi hakemi Cihan Ölmez düdük çalacak. İki takım 2022-2023 sezonunda da aynı grupta yer almıştı. Ordu’daki maç 2-2 sona ererken, Konya’daki mücadeleden Ordu temsilcisi 3-1 galip ayrılmıştı.