Yavru Kartal liderden puanı aldı

Yavru Kartal liderden puanı aldı
1922 Konyaspor evinde lig lideri Yeni Mersin İdman Yurdu'nu konuk etti. Yavru Kartal 0-1 geriye düşmesine rağmen toparlandı ve zorlu karşılaşmadan 1 puanla ayrılmasını bildi.

TFF 3.Lig 1.grupta mücadele eden 1922 Konyaspor, 27.hafta karşılaşmasında evinde lig lideri Yeni Mersin İdman Yurdu'nu konuk etti. Yeşil-beyazlılar, karşılaşmada 0-1 geriye düşmesine rağmen toparlandı ve zorlu karşılaşmadan 1 puanla ayrılmasını bildi. Karşılaşma 1-1 sonuçlandı.

Akdeniz temsilcisi Yeni mersin, 30.dakikada Umut Aydın ile 0-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda rakip yarı alanda daha fazla pozisyon üreten 1922 Konyaspor 63.dakikada Seyit Mehmet Söğüt ile aradığı golü buldu ve skor 1-1'e geldi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 1-1 sonuçlandı.

1922 Konyaspor'un golünün ardından maçta tansiyon yükseldi ve son düdük çalana kadar düşmedi. Konyaspor'da ara transfer döneminde kadroya dahil olan Gökberk Efe 60.dakikada Hüseyin Uyanıker'in yerine oyuna girdi. Genç oyuncu 66 ve 90+7'de gördüğü 2 sarı kartın ardından kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı.

1-1 sonuçla puanını 31 yapan Yavru Kartal yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Son 3 maçından da beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlılar küme düşme hattıyla olan puan farkını 5'e çıkardı.

Yavru Kartal 28.hafta karşılaşmasında 12 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Belediye Kütahyaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar 29.haftada ise 16 Nisan Pazar günü evinde Elazığspor'u konuk edecek.