Yavru Kartal, lider Yeni Mersin'i ağırlayacak!

Yavru Kartal, lider Yeni Mersin'i ağırlayacak!
1922 Konyaspor, Ligin 27.haftasında 53 puanlı lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nu konuk edecek. Karşılaşma saat 15’te başlayacak.

3.Lig 1.Grup’ta kümede kalma savaşı veren 1922 Konyaspor, bugün 15’de Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nu konuk edecek. Son dönemde elde ettiği puanlarla kümede kalma yolunda büyük adımlar atan pilot takım evinde sürprize imza atıp güçlü rakibini devirmek istiyor. Karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Levent Balcı yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Mustafa Burak Dilitatlı ve Ali Cem Zorbay olacak.

5 maçlık müthiş seri

Grupta 30 puanla 12.sırada yer alan ve küme düşme hattının 4 puan üzerinde yer alan 1922 Konyaspor, Hakan Ünal yönetiminde çıkışa geçti. İç sahada oynanan ve 0-1 kaybedilen Eskişehirspor maçının sonrasında görevi bırakan Çağdaş Çankaya’nın yerine takımın başına Hakan Ünal getirildi. İlk iki maçında Karşıyaka ve 1954 Kelkit’e kaybeden 1922 Konyaspor sonrasında ise çıkışa geçti. Son oynadığı 5 karşılaşmadan 3 beraberlik ve 2 galibiyet çıkartarak 9 puan toplayan yeşil-beyazlılar kümede kalma yolunda ciddi yol kat etti. 5 maçlık yenilmeme serisi yakalayan temsilcimiz bu sezonki en uzun serisini elde etti.

14. iç saha maçı

Bu sezon iç sahada çok kötü performans gösteren 1922 Konyaspor, çıktığı 13 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı. 13 puan toplayan yeşil-beyazlılar rakip ağlara 11 gol ayarken kalesinde 13 gol gördü. Bu sezon 14. İç saha maçına çıkacak olan pilot takım galibiyete uzanarak yeniden nefes almak istiyor.

Kritik 8 maç

Bitime 8 hafta kala küme düşme hattının 4 puan üzerinde bulunan 1922 Konyaspor, çok kritik karşılaşmalara çıkacak. Bugün evinde lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nu konuk edecek olan yeşil-beyazlılar bir sonraki hafta play-off hattında bulunan Belediye Kütahyaspor deplasmanına gidecek. Ligin kader maçlarından birine 29.haftada evinde çıkacak olan Yavru Kartal doğrudan rakibi olan Elazığspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar son 5 maçında ise Nevşehir Belediyespor, Edirnespor ve Şile Yıldız ile deplasmanda Belediye Derincespor ve Hacattepe 1945 ile de sahasında karşılaşacak. SPOR SERVİSİ