Yavru Kartal hareketleniyor!

Yavru Kartal hareketleniyor!
Ağrı deplasmanından 1 puanla dönen ve yeni sezonun ilk puanını alan 1922 Konyaspor, oynadığı futbolla gelecek adına umut verdi.

Ağrı deplasmanından 1 puanla dönen ve yeni sezonun ilk puanını alan 1922 Konyaspor, oynadığı futbolla gelecek adına umut verdi.

Yeşil-beyazlı ekip, 15 Ekim Pazar günü evinde oynayacağı Akhisarspor maçıyla da ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

TFF 3. Lig’in en genç kadrosuna sahip olan 1922 Konyaspor, oldukça düşük ve mütevazi bir bütçeyle sezona başladı. Yaşanan belirsizlikten ötürü çok geç planlama yapmak zorunda kalan yeşil-beyazlı ekip, ilk maçına 5 gün kala ilk çalışmasını yapmak zorunda kaldı. İlk haftalarda bu noktada zorluklar yaşayan ve oldukça güçlü takımlarla karşılaşan pilot takım, sezonun ilk puanını Ağrı deplasmanında aldı.

Bekir hoca 6.haftayı işaret etmişti

Yavru Kartal, yorucu bir deplasman seferinin ardından rakibiyle golsüz berabere kaldı. Mücadelede 4 net gol şansından yararlanmayan ve galibiyeti kaçıran 1922 Konyaspor, oynadığı futbolla gelecek adına umut verdi. Teknik direktör Bekir Mehtap, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, her geçen gün iyi duruma geleceklerini belirtmiş ve 6. haftayı işaret etmişti. Temsilcimiz, 6. hafta maçında sahasında ağırlayacağı Akhisarspor’u mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Akhisarspor mesaisi yarın başlayacak

Yeşil-beyazlı ekipte, yorucu Ağrı deplasmanının ardından takıma iki gün izin verildi. Dün izin yapan temsilcimiz, bugünü de dinlenerek geçirecek. 1922 Konyaspor, yarın Saraçoğlu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla 15 Ekim Pazar günü oynanacak kritik müsabakanın çalışmalarına başlayacak. Temsilcimiz, rakibi karşısında sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Pazar günü Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Kaynak:Konya'nın Sesi