Yavru Kartal evinde fırsat tepti!

Yavru Kartal evinde fırsat tepti!
 Muhabir
1922 Konyaspor, kümede kalma yolunda doğrudan rakibi olan Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup oldu ve adeta 6 puanlık maçı kazanamadı.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren Karatay Termal 1922 Konyaspor, 18. hafta maçında evinde Darıca Gençlerbirliği’ni konuk etti.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanan maçı Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz İkinci Başkan Adem Bulut ve iki kulübün yöneticileri takip etti.

1922 Konyaspor karşılaşmaya; Mert Can Salık, Yusuf Kılıç, Yaşar Kavas, Mert Korkmaz, Samet Acar, Muzaffer İlhan, Hüseyin Mert Uyanıker, Mustafa Mollaoğlu, Oğuzhan Şahin Uzun, Ertuğrul Tekşen ve Tuğrul Başkan 11’i ile çıktı.

Kocaeli ekibi 33. dakikada Faik Duran’ın attığı golle soyunma odasına 1-0 üstün girdi. Teknik direktör Mehmet Yıldırım, skoru değiştirme adına hamleler yaptı. Rakip kaleye yüklenen Yavru Kartal, aradığı golü bulamadı. Uzatma dakikalarında net bir penaltısı çalınmayan 1922 Konyaspor'da hem futbolcular hem de teknik heyet çılgına döndü.

Adeta 6 puanlık değerdeki maçı 1-0 kaybederek 9 puanda kalan 1922 Konyaspor küme düşme hattından çıkma fırsatını değerlendiremedi. Akhisarspor’un BAY geçtiği haftada temsilcimiz adeta fırsat tepti.

Maçın ardından yeşil-beyazlı futbolcular, saha içinde büyük üzüntü yaşadı. 9 maç sonra kazanan Kocaeli ekibi, bu sonuçla puanını 15’e çıkararak aradaki puan farkını 6’ya çıkardı. Ligde kalma yarışında büyük bir yara alan 1922 Konyaspor, 19. hafta maçında 11 Şubat Pazar günü deplasmanda zirve mücadelesi veren Kuşadası ile karşılaşacak